Dust in the wind

Min bror har varit på besök i helgen. Han kom i fredags eftermiddags och åkte iväg strax innan jag klev upp imorse. Vi har egentligen bara ätit onyttigheter och sett på film, men det blev även en promenad ut på stan en sväng, där jag införskaffade Fables #22 (SISTA FABLES!!) och Lucifer #5 (sista Lucifer-omnibusen) samt första boken i en ny serie som jag har läst skall vara bra. I lördags kväll gick vi till kyrkogården och satte två ljus i minneslunden för att fira Annas födelsedag. Mamma ringde när vi åt frukost i lördags och sade ”Sätt på TV:n – Kikki Danielsson är på TV!” och det är kul. Det är kul för att Anna hade någon form av komisk hang-up på Kikki och jag minns inte ens vad det egentligen gick ut på men mamma brukade skicka löpsedlar och tidningsurklipp till henne och allt var sådär roligt som det bara kan vara när Anna är inblandad. Och på Annas 36:e födelsedag sitter alltså Kikki Danielsson i TV och pratar om någon ny skiva hon skall släppa, tror jag det var.

Screenshot_2015-09-21-07-28-29.png

Livet går vidare. Det är fullständigt omöjligt att se detta när man precis har förlorat någon, men – klyscha eller ej; Tiden läker alla sår. Jag saknar henne så in i helvete, men jag klarar av att tänka på henne och skratta och minnas och leva, och inte bara att gråta och sakna och sörja. Därmed inte sagt att jag någonsin vill gå igenom detta igen. De sista tio åren har varit förbannat jobbiga, och jag vill inte förlora någon mer nu. Det räcker. Även bortsett förlusten av min syster har det varit väldigt påfrestande år med mycket förändringar, och många av dem till det sämre. Många av dem till det bättre också. Det är de som ger en ork och får en att kämpa vidare.

Idag har jag min sista bokade körlektion. Jag är oerhört nervös och vet att jag måste vara avslappnad och ta det lugnt och inte bli stressad. Jag försöker köra ett mantra på att andas lugnt och liksom inte hetsa. Jag hoppas att jag är en filbunke när det är dags att köra i eftermiddag. Jag kan flyga, jag är inte rädd.

Jag är såklart stressad över teoriprovet på torsdag. Jag insåg när jag pluggade igår att jag är för sent ute. Jag skall plugga idag och imorgon och i övermorgon. Utnyttja alla stunder jag har till att sätta mig ner och läsa och göra prov och läsa mer och göra fler prov. Tugga tugga tugga tills det kanske sitter. Gå in på teoriprovet med inställningen att JAG KLARAR DETTA och OM jag inte klarar det, plugga MER och fucking ÄG det djävla provet omgång nummer 2. Självförtroende.

”Wake up every morning and tell yourself that you’re a badass bitch from hell and that no one can fuck with you and then don’t let anybody fuck with you.”

Äg det. Äg självförtroende och råg i ryggen och skinn på näsan och var en fucking drottning. Sluta intala migsjälv att jag kommer att misslyckas och att allt är dåligt och att jag är dålig. Det ger inget och leder ingenstans. Bara fucking ÄG.

Men ja. Måndag. Teori på torsdag, uppkörning på måndag. Tvättid på söndag. Tid för att andas och återhämta sig och för att lyckas intala mig att jag är en badass bitch from hell och att jag KAN det här. Ge mig mitt körkort. Jag skall visa att jag förtjänar detta.

Ha en bra dag ♥