Bah.

Förkylningen håller i sig. Den har bytt stadie igen; Nu har jag gått över till en väldigt rinnig näsa och attacknysningar. Jag har tagit med mig ett par paket näsdukar till jobbet idag, så vi får se ifall jag har några näsdukar kvar när dagen tar slut sedan :P

Jag drömde så mycket konstigheter men jag kan inte för mitt liv sätta fingret på VAD. Mamma var med, och vi var i min lägenhetsbyggnad fast någon helt annanstans och jag var på fel adress. Jag var förvirrad när jag vaknade, och ville väl egentligen somna om för att se var den här märkliga drömmen var på väg, men samtidigt så har jag ju ett jobb att ta mig till så sova får jag göra imorgon.

Martin kommer inte idag, han var tvungen att jobba över så förhoppningsvis kikar han över imorgon förmiddag eller så kommer han väl först nästa helg, vi får se. Jag har ju dock min bror på besök i helgen, så ensam kommer jag ju inte att vara :) Vi tänkte gå ut och äta imorgon kväll, får se ifall det blir Broderstugan eller typ TGIFs :)

Men åh. Gårdagens körlektion. ”Näst sista!” stoltserade jag här innan, men just nu försöker vi få tag på ett tillfälle till för mig att köra med lärare innan det är dags för uppkörning. Det gick så pinsamt jättedåligt och han sade ”Jag vill inte vara otrevlig, men som du kör just nu kommer du absolut inte att klara uppkörningen” och det fattar jag för jag gjorde så mycket konstiga misstag? Ta exemplet när jag kör mot en rondell, ser skylten för rondell och SÄGER ”Ah, cirkulationsplats på g”, men struntar i att växla ner, blir förvirrad av skyltningen och kör helt åt helskotta fel. Vad hände, liksom? Varför växlade jag inte ner, tittade på skyltarna i lugn och ro och körde genom rondellen som en boss, som jag brukar? Största tipset han kunde ge mig igår var ”Lugna ner dig!” – han bad mig till och med att dricka en flaska whiskey inför nästa körning. (han var inte seriös, så få inte för er något om min lärare nu – han är jättebra :))

Så ja. Is i magen. Har jag otur så blir det bara den körlektionen jag har bokad på måndag och sedan en veckas uppehåll innan uppkörning. Jag kom i alla fall äntligen igång med lite teoriplugg igår. Nu skall det hållas igång! Nu skall jag lära mig allt detta och KLARA det!

Men ja. Dags att ta tag i arbetsdagen på allvar. Ni får ha en bra fredag och en trevlig helg <3