Zombie Beeblebrox

11038922_1003432946341585_356035173344728405_n

Om man inte har koll på sina surroundings när man mitt i sin workout bestämmer sig för att ta en selfie så kan man råka bli en ofrivillig Zaphod Beeblebrox, med ett sjukt random huvud på ena axeln. Fitness 24Seven har alltså stora djävla bilder på kvinnor som tränar på väggarna – åtminstone inne på tjejgymmet, vet inte ifall det är samma ute i stora lokalen – och, well, jag råkade få med henne. På, öh, min axel. Jag kallar henne Lisa. Hon är ganska jobbig, faktiskt.

Nog om Lisa. KOLLA MIN BABYBICEPS!

11703075_1003439423007604_2596920502546844747_n

Den är inte stor, men den är där och den är MIN!

Also! Träningsvärk – i RYGGMUSKLERNA! Mest awesome ever – jag har ju aldrig haft ryggmuskler så det känns quite awesome att plötsligt ha ont där. Woop! Jag är alltså inte ens sarkastisk, jag är så djävla glad över att jag äntligen börjat komma åt ryggmuskulaturen och försiktigt bygga på den att lite värk som bevis på detta fan bara är välkommet :3

Så. Gick från att ha varit totalt opepp på gymmande denna vecka till att hittills ha varit där två gånger och tränat tills jag bokstavligt talat lämnat små pölar av svett på golvet (varsågod) och det gör mig så djävla glad. Det blir inget springande imorgon, jag har för mycket att göra, men jag kör gymmande på fredag som planerat och sedan blir det träning på söndag efter att Martin åkt hem :)

Mitt stora problem just nu är att jag har svårt att hitta en balans mellan cardio och styrka. Jag VILL träna löpning så att jag har mitt på det torra inför Midnattsloppet, men just nu är styrketräningen det som lockar mest och som jag har störst glädje av. Tror att jag skall försöka lägga upp ett vettigt träningsschema att följa när jag är hemma från Gotland igen (vi åker ju som bekant NÄSTA helg, dvs 11/7!) där jag alternerar mellan styrka och cardio. Det är ju trots allt vad kroppen mår bäst av – att man ger den omväxlande träning och inte bara nöter på samma maskin dag efter dag. Jag skall bara få det inpräntat i hjärnan, också ;)

Största problemet just nu: Var i HELSEFYR är alla mina sportbehåar? Jag skojar inte om jag säger att jag har säkert 10 stycken, och just nu har jag EN ren. Det finns ingen i smutstvätten och det ligger ingen i rentvätten, såatteh… Har jag ett sportbehåätarmonster här hemma? Eller har någon nallat mina behåar när jag tittat åt annat håll? Ge er tillkänna! Argh!

För övrigt – och totalt orelaterat till allt träningstjafs här ovan – så firar jag tre år på Procera idag. Grattis Dressman! Tack för den, Televerket! Det känns bra och jag är nöjd och trivs fortfarande. Jag har inte bjudit på fika men får väl försöka lösa något sådant nästa vecka – de blir så gnälliga annars. Eller ja, inte för att någon hade koll på detta faktum före jag påpekade det idag, men nu när de vet så vill de ha fika. Okej. Får se vad jag kan hitta på för kul – just nu lutar jag åt cupcakes, men vet inte vad jag skall ha för smak eller topping på dem. Hepp!

OKOK! Nu skall jag sluta tjata om behåar och fikabröd och Lisa. Lisa säger hej, förresten.