Slutet är nära

orkide3

Jag minns inte vem eller varför men någon i min dröm flög runt i någon form av raketskepp och hade sig. Detta var efter att jag tvingades bevittna misshandel av multipla män där jag desperat försökte få tag på Polisen genom att stoppa en fluffig tratt i örat för att anmäla vad som hände och få hjälp åt dem, men Ricard sade att det är ingen idé att ringa, de kommer aldrig att åka ut för det här. Jag fick inte tag i Polisen, eller så sket de i vad jag ville att de skulle göra – jag minns inte riktigt. Jag var väldigt illa till mods när jag väl vaknade, men solen skiner och det är en vacker dag så jag försöker att skjuta det ifrån mig.

Ringde mommo och gratulerade henne igår, hon var väldigt glad för blomman och godisstruten jag skickade henne från mig och Martin. Skall ringa henne idag igen – eftersom mitt kort skickades för sent så kommer det ju inte fram förrän idag, och jag vill se vad hon känner inför mitt förslag att jag och Martin skall ta henne med på Shakespeare i Roma Klosterruin i sommar. Jag hoppas verkligen att hon orkar, jag tror att det hade varit så kul för henne att få komma ut en kväll och titta på teater. Skulle hon verkligen inte orka får vi se till att ta henne med på restaurang istället. NÅGOT måste vi få göra för att fira hennes födelsedag… Om det nu inte blir Shakespeare med mommo så får vi se ifall det är något som Martin skulle vara intresserad av att titta på ändå. Pjäserna brukar vara oerhört välspelade därute, och få saker kan slå klosterruinen när det kommer till stämningsfulla miljöer :) Jag vet att jag har sett tre pjäser tidigare; Kung Lear (med Sven Wollter i titelrollen!), Othello och så en till men jag minns inte vilken. Kollar jag i listan över uppsatta pjäser så kan jag fortfarande inte komma på vilken det är. En Midsommarnattsdröm? Kanske? Eller va? :D

Torsdag, sommar och sol och en lägenhet som fortfarande är uppochnervänd. Började klockan sex istället för sju idag så att jag kan cykla hemåt en timme tidigare än vanligt och försöka få ordning och reda. Jag VILL ha ordning och reda, inte bara för att Martin kommer utan för att det gör mig stressad att bo i den röran det är hemma just nu. Jag märker det i energinivåer och humör, det är verkligen inte en konstruktiv hemmamiljö. Så fort det är städat så kommer jag att ha mer ork till att göra annat än att sitta och stirra omkring mig när jag är hemmavid.

Läste igår ut NÄST SISTA delen av Fables. Det är helt sjukt, faktiskt. Jag har läst den serien i snart tio år eller något åt det hållet, och nu är det ett enda album kvar som skall släppas innan hela storyn är färdigskriven och slut. Vissa karaktärer har redan blivit avslutade – vissa genom brutal död och andra genom kortfattade historier som berättar var de är och vad de gör och The End.

Frågan är vad jag skall läsa sedan – OM jag nu läser mer serier? Jag har redan samlat på mig hela Preacher och Sandman och snart hela Fables och hela Lucifer. Vad nu då? Har ni något hett tips på serier ni tror att jag skulle gilla att läsa? Ni kan ju förmodligen lista ut från serierna jag just staplade upp här vad jag gillar att läsa ;)

Well well well. Jag har ett paket att hämta på posten på lunchen och kanske passar på att uträtta ett annat ärende while at it. Nu skall jag jobba vidare och komma någonvart med den här arbetsdagen :) Kram på er!