Söt, sötare, träningspepp

Screen Shot 2014-06-16 at 14.10.39

Jag tänker att fortsätta att vara en töntig Hemlige Arne rörande grejen jag till viss mån på impuls kommer att göra. Det är väl dock inte så mycket impuls nu längre, jag har fixat vad jag behöver inför det hela och nu handlar det väl mest om att ta sig tid till att göra det som göras skall. Ni kommer att få uppdateringar här och ni kommer inte att missa vad det handlar om, *lovar*.

Idag fyller min mommo 83 år och min fars hustru Prescilla fyller 50! Dubbelt så bra dag, med andra ord :D Grattis grattis :)

hjärta

(obs detta paket är varken till mommo eller Prescilla, det är bara en inslagning jag gjorde för hundra år sedan som jag tyckte blev bra och det kändes passande att posta en bild på ett paket direkt efter att jag announcat två födelsedagsbarn slut obs) 

Jag har lite härlig träningsvärk i ryggen idag och eftersom jag glömde mina innebandyskor hemma tänkte jag skutta iväg till gymmet medan de andra spelar innebandy och fortsätta jobba på träningsvärken. Igår när jag körde shoulder presses (med tvåkiloshantlar because fortfarande svag~ish) så var jag tvungen att stirra beundrande på mina armmuskler. Jag ville ta kort på hur de ser ut när jag lyfter, men det går ju såklart inte. Kanske ifall jag tar kort på när jag lyfter med ena armen bara? Får se, allt beror på vad som händer bakom mig i spegeln osv. MEN. Alltså. Jag börjar få snygga armar??? Jag börjar få synliga muskler när jag lyfter???? Wow. Det är allt. WOW. *flex*

Jag är förresten fortfarande på team ”Söta träningskläder är en bra grej!”. Varför?

Screen Shot 2015-07-01 at 07.37.55

Jo, men allvarligt. För många – men inte alla! – så gör det en enorm skillnad vad man har på sig. De dagar jag klär upp mig lite mer än trasiga jeans och en gammal t-shirt så är jag mer pepp på att göra saker. Mina kläder speglar mitt mående. Vissa dagar är trasiga jeans och en gammal t-shirt precis vad jag behöver och det är inget fel i det. Vissa dagar är illa matchade träningskläder inte heller någon big deal, men jag gillar när kläder fungerar snyggt ihop och det gör mig mer pepp. Faktiskt. Ytligt värre! ;) Gårdagens outfit i lila och rosa fick mig att känna mig sjukt awesome och är därför klart bättre än för stora träningsbyxor och en ful tröja. Sådetså. :) Dagens träningskläder är blåa leopardmönstrade byxor och ett svart linne. Ni får kanske se sedan :P

OKEJ. Idag hoppas jag på att få två paket jag väntar på. Det ena borde ha dykt upp i förra veckan men det har ju inte hänt -_- Efter jobbet skall jag städa och fixa och ha mig – det blev inget av med det igår, jag fastnade verkligen vid datorn men jag skyller lite på Martin som började chatta med mig :D Det är ju dock mitt eget fel att jag inte fick tummen ur, men ja. Nu är det så ;)

Och äntligen är fotbollssäsongen över???? Eller????????? Vi vann ju tydligen någon match igår och djävlar vad de väsnades nere på sportbaren. Herregud. Håll käft. Jag vill sova. Jag bryr mig inte om er djävla sporthysteri. Och moget att snubbar skall håna tonårsbrudar som gillar Justin Bieber och whatstheirfaces när de själva ylar som idioter så fort ett gäng lättklädda killar springer runt och sparkar på en boll? Ha!

Så ja. Hoppas på att få sova ostört i natt <3