Saker jag stör mig på just nu:

Screen Shot 2015-05-12 at 10.19.16

  • Att Spotify har börjat randomloopa. Jag har en playlist på 53 låtar. Initiellt så byter den låt som den skall och hoppar till nytt och kul, men plötsligt – efter 10-20 spårändringar, så börjar den gå mellan samma fem spår oavbrutet tills jag går in och igen trycker på ”SHUFFLE”, då den igen börjar fungera som den skall. SPOTIFY STAHP WAT R U DOIN?? Jag betalar för den här tjänsten. Jag är inte nöjd. Sluta strula för helvete.
  • Att jag inte kan koppla ihop MyFitnessPal med Nike+. Det är ingen biggie så, men jag gillar att kunna koppla ihop saker jag aktivt använder. Kom igennnnn. Enligt en massa gamla forumtrådar från 2013 och 2014 så är det bara en tidsfråga innan de skall vara kompatibla med varandra, men jag tycker nog att den där tidsfrågan börjar dra ut ganska kraftigt på tiden. Dåligt!
  • Att dygnet bara har 24 timmar. Jag har för mycket saker jag vill göra just nu. Jag hinner inte göra alla dessa saker just nu, utan måste försöka prioritera. Det går sisådär. Detta resulterar i stress och dåligt humör för att jag måste göra tråkiga saker framför roliga saker. Vuxenlivet you guys! Vi får se ifall jag kan lyckas ta mig runt det på något sätt. Idag har jag lite bristande energi pga kroppen jobbar på att försöka hålla smärtan i schack, men om jag blir piggare under dagen så kan jag ta cykeln ut till Bulltofta och dra ett varv runt slingan. Kanske. Om jag hinner. Och orkar :P

1 svar på ”Saker jag stör mig på just nu:

  1. Fullt rimliga saker att störa sig på. Jag stör mig på att min telefon är seg som sirap när jag försöker få RunKeeper att synka med Myfitnesspal, och att jag måste starta om hela mobilen varje gång jag ska få det att funka.

Kommentarer är stängda.