Klassiskt måndagsinlägg bara

tumblr_noj50uXvax1swv52fo1_1280

Sjukt naturlig pose shutup

Godmorgon! Ny måndag, ny vecka, nya möjligheter. Typ.

Imorse vaknade jag tio minuter innan klockan ringde och låg och myste en stund i sängen åt solskenet som smög sig in genom persiennerna. Förvånansvärt nog så har jag nu en track record på TVÅ söndagar i rad då jag har fått sova helt okej?? Helgalet. Vem är jag ens?

Martin dök upp i torsdags runt lunch och åkte hem igår eftermiddag, så det har varit full rulle. I torsdags tog vi en promenad och chillade mest; i fredags åkte vi ut till Barsebäck och åt glass i Barsebäckshamn (och garvade åt ”Ållagatan” eftersom vi är vuxna människor med mycket moget och gott sinne för humor) och i lördags var det dåligt väder och det påverkade energinivåerna både för mig och honom så vi låg mest hemma och halvsov hela dagen. Vi lycakdes dock ta oss både inom Caroli OCH Systembolaget, så något åstadkom vi ju i alla fall :)

Jag lyckades springa både i torsdags och igår. Gårdagen resulterade i nytt personbästa på 5k enligt Nike+, och då gick jag ändå större delen av vägen. Körde intervaller + free form, men det går framåt. Denna vecka kommer jag att springa tisdag+torsdag och då kommer jag att öka mina intervaller och springa längre än tidigare. Förut har jag kört 60+60×10, men nu kommer jag istället att köra 75+60×10, så får vi se ifall det tar mig i rätt riktning. Kommer att korta ner vilosträckan lite allt eftersom (dvs 75+45) men just nu är jag allt för medveten om att jag behöver få pusta ut mellan varven ;)

Allright. Utöver att springa denna vecka så KANSKE min mor skulle komma på besök till helgen. Det blir inget Martinhäng pga ekonomiska läget i sydostasien (what) så dyker inte mamma upp så blir det träning och sådant istället. Jag har tvättid på söndag. Helgen efter kommande åker jag till Göteborg och förbereder tillsammans med Martin och Alex allt vi behöver fixa innan Tyskland, och vecka därefter (efter nationaldagen) så åker vi på en veckas roadtrip genom Tyskland wooo!

Men ja. Lugn och relativt oplanerad vecka ahead. Hepp!