Hittepåstorlekar och juice

Jag har börjat sova lite märkligt. Jag har ju under en längre tid drabbat av studssömn, men nu sover jag som jag skall bortsett från att jag vaknar till en eller två gånger under natten och är klarvaken. Jag är INTE tillräckligt utvilad för att gå upp när klockan är fyra, vafan. Jag lyckades somna om och klev upp när klockan ringde halv sex istället. Det blev tidig sänggång igår så jag tänkte att det vore bra grej att gå upp relativt tidigt idag också. Var därmed på jobb strax före halv sju och tänker därför gå hem strax före halv fyra idag ;)

På väg till jobbet idag åkte jag på skavsår, vilket irriterar mig. Det svider nu på högra hälen och jag skall ju alltså lyckas ta mig hem med den här trasiga hälen också, utan att förvärra den. I värsta fall får jag väl ta bussen hem, men det känns ju lite sådär om vi säger så.

Det blev inget städande igår; Jag sprang, kom hem och åt och duschade och stack ut på stan för lite Eva-häng. Hjälpte henne att kolla på klänningar + provade en klänning själv som jag faktiskt gillade och som fick mig att vilja gå på sommarbröllop:

tumblr_no71d0AUYi1swv52fo1_1280

Storlek 36 satt sjukt bra över midjan men var liiite för tight över bysten; storlek 38 var för stor, period. Tack, bra grej det där, att inte passa i endera storlek. Ge mig en 37 pls? Klänningen kostar 399:- och jag har inte riktigt råd med det bara för att det var en söt modell, så det får nog vara.

Noterade när jag trallade runt inne på H&M att nu DJÄVLAR är det 90-tal som är mode. HUR BRA SOM HELST. Nittiotalet är helt klart en av mina favoriter vad gäller mode, allt är bra och jag är glad. Får se ifall jag får för mig att köpa något av det, jag är i ett halvdåligt läge vad gäller min kropp just nu eftersom jag är in between sizes och jag för tillfället är lite sur för att jag gick upp i vikt igen pga slutade ha koll på vad jag äter. Jag har dock påbörjat koll igen så får se vad det blir av det. Det kan bli bra om jag bara orkar fortsätta, så ja. VI FIXAR DETTA NU OK.

Köpte också denna goda smoothie innan det var dags att ta sig hemåt efter Evahäng:

Screen Shot 2015-05-12 at 07.13.15

Mango/Passion. Den var sjukt god och jag låg en bra stund och tänkte på den och att jag ville ha mer och funderade på ifall det är något man skulle klara av att göra hemma? Jag antar att de använder en fruktpress av något slag och har sig, men jag har ju inget sådant så ja. Vetefan. Det hade ju dock varit sjukt värt att kunna påbörja sina morgnar med färskpressad hemmagjord juice på balkongen :)

Men ja. Annars på löpsedeln: MENSVÄRK. Dags att poppa lite piller och hoppas på det bästa. Jag förutspår ett överdrivet användande av vetevärmare idag. Gnörghl.

Ohwell. Ha en bra dag hörni! :)

2 svar på ”Hittepåstorlekar och juice

  1. Storlekar är riktigt mystiska. Vad som är 38 eller 40 eller något annat kan variera så otroligt mellan olika märken. Jag tycker att 38 ska innebära ett visst antal centimeter, inte vad tillverkaren känner för att kalla den…

    • Ja, det är helt sjukt egentligen. Läste någonstans där de tog upp att mansstorlekar ofta är baserade på längd, medan kvinnostorlekar är baserade på magi, månfaser och antalet brutna ben i västvärlden. Typ. Jag vet inte hur mycket det stämmer överrens med svenska storlekar, men nog fan skiljer det sig ofta från butik till butik :/

Kommentarer är stängda.