Måndagstankar

tumblr_inline_nl29l0FICE1s2hz6c

Idag har den här stiliga damen namnsdag! Jag skickade en blomma och tänkte ringa henne ikväll efter att jag har kommit hem från jobbet :)

FÖRVIRRINGEN som uppstår när jag först somnar i vettig tid på en söndag och sedan sover i stort sett hela natten igenom utan avbrott? Okej, jag vaknade en gång vid klockan ett, men det var en sådan där konstig vakna som mest bara var knäpp och jag somnade om så fort jag lagt mig tillrätta igen. Sedan vaknade jag klockan fem eftersom jag hade fått tillräckligt med sömn (!!) och gick upp halv sex efter att ha snoozat en stund. Tog en dusch och stack till jobbet, och var här redan vid kvart i sju och åt frukost.

Har med mig träningskläder idag och skall sticka ut och springa efter jobb sedan. Idag tror jag på allvar att jag inte kommer att göra någon superprogress gentemot fredagens löpträning, men vi får se vad jag landar på. Så länge jag inte gör sämre ifrån mig än första gången så är det ju fortfarande bra :) Den här veckan tränar jag idag + onsdag + söndag, och nästa vecka tänkte jag trappa upp det lite och ändra på tidsintervallerna. Antingen kortare vila eller längre löptid, jag är inte riktigt klar över det än.

Solen skiner, min lägenhet är fortfarande fullständig kaos men jag har i alla fall en PLAN på att få allt klart, och hur. Jag har bestämt mig för att skippa IKEA tills efter löning, sakerna jag hade tänkt köpa är inte livsavgörande och jag sitter hellre på de pengarna till mat ;)

Om en månad åker jag och Martin och Alex och allehanda maskotar på roadtrip till Tyskland :D Om vi räknar fjolårets weekend i Schweiz som en roadtrip (vi for ju ändå runt en massa i bil..?) så har vi varit på en roadtrip om året de senaste tre åren snart! Första året var Europa/England, sedan Schweiz och snart Tyskland. Kameran åker med – vi skall kika på slott och alper och krigsmuséer och tysk kultur och det kommer att bli så djävla bra :D

Min körskollärare hade äntligen lediga lektioner att boka så jag har knipit så många dubbelpass jag kunnat. Jag skall höra med Martin om vi kan övningsköra lite i helgen, kanske kan åka på utflykt eller något där jag får köra? :)

Nu skall jag komma igång klokt med arbetsdagen. Hoppas att ni har en bra måndag! :)