Havfru

IMG_20150319_070641~2

Jag drömmer för mycket. Jag vaknar förvirrad och jag har skallen full av tankar som inte är mina. Folk dör eller skadas eller försvinner, och jag vill inte ha det i huvudet när jag sover. I nättras var det Alex som plötsligt försvann, innan vi fick chans att fira hans födelsedag (vilket vi alltså skall göra på lördag, för övrigt). I förrgår kräktes min mamma blod på mig och igår sköt jag en lajvare i bröstkorgen med ett armborst för att jag var rädd för henne, och sedan försökte jag hjälpa henne att överleva trots att skäktan alltså gått rakt genom kroppen på henne och stack ut på ryggen. ”Det är lugnt, jag är okej” MEN DET ÄR DU INTE DU HAR EN SKÄKTA IGENOM KROPPEN.

Jag vet inte varför jag drömmer så mycket just nu, eller varför det ligger en hinna av ångest över ALLT jag drömmer, jag vet bara att det är jobbigt. Jag är inte superpigg när jag vaknar för jag sover oroligt. Jag vet inte vad källan till denna stress är, men jag hoppas att jag hittar den så att jag kan jaga bort alla dessa oroliga drömmar. Hepp.

Idag: Körlektion, göra färdigt loggan (jag har kört fast på en grej men det löser sig, måste bara fundera lite hur jag skall lösa det), packa inför morgondagen, hämta ut paket på posten innan det brinner inne. Jag skall jobba från Varberg imorgon så tar tåget klockan sex på morgonen – det blir alltså inte så sent ikväll eftersom jag måste hinna duscha osv imorgon bitti. Jag undrar ifall jag kommer att komma ihåg att se till att det finns något att äta till frukost innan jag sticker. REMINDER TO SELF: Fixa frukost. N00b. Det skall bli kul att träffa varbergskollegorna lite också, man ser dem ju så sällan. Har till och med redan styrt upp lunchsällskap, woop.

Men ja. Jag hoppas att jag får sova klokt inatt. Jag behöver få sova klokt inatt. Tack.