Tisdagstankar

tumblr_naz0mcMPaa1r2g7mto1_500

Jag kände mig förråd när klockan ringde imorse. VARFÖR GÖR DU SÅHÄR MOT MIG. Jag ville somna om. Jag övervägde att göra det. Ställa fram klockan en timme, lägga mig tillrätta under täcket och bara sjunka tillbaka in i den konstiga drömvärld där jag befunnit mig de senaste nätterna. Men någonstans inom mig hittade jag styrkan att ta mig upp, klä på mig och gå ner på gymmet. Jag vet inte vad det var. Men någonstans formades tanken ”Du har ju till och med lagt fram kläder för detta” och det var ju sant, så jag hade inget val.

Idag lyckades jag springa 15 minuter. Det kändes tyngre än mina 20 igår. Man skulle kunna se det som ett steg framåt och två tillbaka. Man skulle också kunna se det som en orutinerad löpare som försöker hitta tillbaka till sin form. Jag föredrar att se det sista. Kroppen är inte densamma från dag till dag, jag äter olika, sover olika och dricker olika. Det är alltså inte jättekonstigt att jag efter två dagars vila klarar 20 minuter och efter ingen dags vila klarar 15 minuter. Så.

Och någonstans kom gryningsljuset och regnet med den. Jahaja. Det känns dock inte lika tungt med det gråa, blöta efter gårdagens blåa, ljusa. Jag bygger en playlist med glad och peppig och poppig vårmusik och det bubblar fint i hjärtat när jag kan kombinera väder med känslor och toner. Vårstämningen ♥

Så idag efter jobb så trallar jag hem till Linnea och tittar på senaste avsnittet av RPDR, och sedan blir det hem och laga middag + fixa lunch till imorgon. Igår gjorde jag en pastasallad jag skall äta idag, bra grejer :) Får se vad jag hittar på tills morgondagens lunch – det finns så att jag kan göra sallad igen, dock börjar det tryta på pastahyllan.

Imorgon bitti är det planerat att morgongymmas igen. Fem morgnar den här veckan, alternativt även/istället en stund på söndag efter att Martin har åkt hem, men om jag lyckas hålla mitt morgongymmande igång så kan jag istället ta en promenad då. Har jag vädret på min sida så kan det vara en väldigt givande promenad, till och med.

Tvinsreklam och skit i all ära, men var i helsefyr kan jag hitta de här stövlarna??

Screen Shot 2015-03-10 at 07.51.40

(sorry för kass kvalitet, det är en screencap från youtube :P)

Det var allt. Ha en bra dag! Nu skall jag strax köpa ny telefon. (08:00 enligt Google)