Knus

tumblr_nkt34pckaG1swv52fo1_1280

En helg i Göteborg avklarad, med allt vad det innebär. Vad det innebär är bland annat ett akut behov av ny telefon efter att hålet i min ficka bestämde sig för att göra revolt och släppte ut min mobiltelefon rakt ner på betonggolvet så att det krossades. MEN TACK. Jag satt igår på bussen hem och försökte pilla mobil utan att få glassplitter i fingrarna, det gick bra. Jag fick dock mellan varven blåsa av skärmen för att få bort allt splitter som hela tiden dök upp. Helvete också, inte riktigt vad jag hade budget för den här månaden, om man säger så…

Så. Imorgon kommer jag att försöka hugga en OnePlus One under deras tisdagsförsäljning, och hoppas att det inte är sjukt limited hur många de säljer utan att jag faktiskt har möjlighet att få fatt i en. Sedan får vi se hur lång leveranstid de har osv, men jag har min gamla HTC One så länge så jag överlever. Det stör mig dock att ZombieLink fortfarande är paj, för om jag kör en massa missions i Zombies, Run! just nu så kommer jag att overwritea allt jag har åstadkommit i min bas i min Nexus, och det har jag ingen lust med. Ugh.

Annars har helgen varit bra. Helger med Martin är ALLTID bra. Vi pratade lite om våra respektiva födelsedagar och funderade på att gå på en utställning, men fick skippa pga hade färsk kyckling i skuffen.

Imorse blev det morgongymmat trots relativt dålig sömn under natten + jag har tydligen legat konstigt på min ena arm när jag sovit? Klarade i alla fall 20 minuters löpning, följt av 10 min PW, 3*20 reps på 20kg rodd + 10 min på xtrainer. Klart nöjd, det går framåt. Hoppas att jag skall orka springa 20 min imorgon också, men är även nöjd på 10 ifall kroppen inte orkar. Kombinationen cardio+viktträning = awesomesauce.

Imorgon blir det RPDR S7E02, på onsdag körlektion, på torsdag tvättid och på fredag Martinhäng ♥ Jag behöver även ta mig tid för att färga håret men tror att det får skötas på söndag efter att Martin har åkt hem och jag har tränat färdigt.

Typ så. Tjipp och wog!