Mittwoch

DSC_0659

Igen en sväng ner på gymmet! Idag lyckades jag springa mina 20 minuter igen (woo!) men jag har också kommit fram till att jag inte skall springa varje dag. Jag siktar på en vilodag imorgon så blir det gym på fredag + söndag istället, för just nu börjar kroppen deppa lite på mig. Mina lårmuskler är ledzna i ögat, så jag tänkte låta dem ta det lite lugnt imorgon, helt enkelt.

Ikväll har jag körlektion (enkel idag, inte dubbel som jag brukar – men vad skall man göra när det bara finns en tid ledig..?) (och jag har snart förbrukat 21 lektioner = 9 kvar, jag får börja lägga pengar på hög så att jag kan köpa till typ 10 lektioner till…)

Efter jag har kört skall jag köpa hem lite matvaror och fixa kvällsmat, och sedan har jag lite jobb att göra. Jag blev ombedd att göra en logo till ett företag, så får se ifall jag kan lyckas få till något bra. Jag gör alldeles för lite grafiska arbeten, trots att det är vad jag såg som mitt drömjobb för inte så länge sedan. Största anledningen till att det inte längre ses som ett drömjobb är pga kundkontakt, haha. Jag vill kunna sitta isolerat någonstans och göra lite vad jag känner för, utan input från kunder med dålig smak :D I det här fallet har jag dock enormt fria händer, och personen som står som kund är en väldigt sympatisk människa så jag har inga svårigheter alls med detta :)

DSC_0645

För övrigt: herreGUD suget efter att få åka till Gotland en helg?? Jag vill klappa på mommo och titta på blåsippor och promenera längs havet och köpa öl och få inandas världens bästa luft. Om man ändå hade pengar… Efter gårdagens inköp av ny mobiltelefon och det faktum att jag förmodligen kommer att behöva lägga 4k på fler körlektioner så har jag inte riktigt enorma summor pengar att röra mig med, om man säger så. Det löser sig, såklart, men just nu så är en gotlandsresa inte riktigt med i budgeten. Där har jag ju något jag skulle kunna önska mig i födelsedagspresent, om inte annat ;) (fyller år om 16 dagar wooo!)

Men ja. Annars är det bra. Idag skiner solen för fullt utanför fönstret. Det säger numera SWOOSH när solen går upp på morgonen – det ljusnar på nolltid! Det är så rackarns ljust när jag går till jobbet om morgnarna, älskar det. Idag blev det min vårpeppplaylist och allt var helt enkelt bara djävelpangbra. Bästa sortens bra :)

tumblr_inline_nc79gztIEa1rg0g8s

Och pappa skickade lite småklipp han filmat av sina hundvalpar. HERREDJÄVLARS. Jag vill också ha en hundvalp! ._.