Självklart ljuger jag bara för att jag vill ha droger. Eller inte.

self

En bild från innan mitt träningspass tidigare i eftermiddag. Jag blev tvungen att ta kort när jag insåg hur snyggt byxorna matchade tröjan – det syns självklart inte lika väl på bild som det gjorde irl för varför skulle något någonsin stämma, men det förtjänade hursomhaver en bild och här har ni den.

Jag har jobbat hemifrån idag eftersom jag hade läkartid innan lunch idag utåt Bulltofta till. Fick värktabletter utskrivet för min mensvärk, så nu ser jag nästan fram emot nästa mens bara för att få se ifall de hjälper eller ej ;) De var tydligen antiinflammatoriska och hon trodde att det skulle hjälpa, så ja. Vi får hålla tummarna :)
Dock inte HELT nöjd över att jag fick sitta i väntrummet i 20 minuter efter bokad tid utan någon form av förklaring till varför det dröjde (jag kan vänta, men man kan väl åtminstone säga ”Hej, ursäkta att det dröjde lite” istället för att bara hetsigt snäsa mitt efternamn när det är min tur att gå in..?)
Vi diskuterade hur den här ringgrejen jag fick hade fungerat, och jag upplyste henne om att bortsett från att den inte alls hjälper mot mensvärk så har det fungerat mycket bra. ”Jaha, det var ju väldigt märkligt” tyckte hon för den hjälper ju tydligen mot mensvärk för aaaaaalla andraaaaa men kul för dem – den hjälper inte för mig. Jag har fortfarande mensvärk som mellan varven får mig att önska att jag kunde få sjukskriva mig från jobbet under de dagarna eftersom jag knappt klarar av att fokusera när jag har så satans ont. Nåväl. Värktabletter, vi skall se ifall det löser mitt problem. Woop!

Kvällen har sedan ägnats åt att se på Vänner och sticka halsduk, samt prata med Martin. Jag tänkte strax gå och lägga mig och läsa tills jag somnar, men jag har lite stuff att pilla med först så får se hur sent det blir i säng ;)

För övrigt kan jag inte med ord beskriva hur djävla skönt det skall bli så fort valet är över och jag (förhoppningsvis) slipper all djävla valpropaganda överallt. JAG ORKAR INTE. Det är jättefint att så många är politiskt engagerade, men jag förstår verkligen inte varför argumenten alltid måste vara ”parti x är jättehemska så ni borde rösta på parti y” istället för ”rösta på parti y för vi har alla de här bra grejerna”. Jag är så TRÖTT på smutskastningen åt höger och vänster och jag fattar verkligen inte varför parti y bör vinna bara för att de är bättre på att smutskasta än parti x osv? ARGH.

Sedan inser jag såklart att det kommer att dröja ett par månader efter valet innan folk har slutat tjabbla om valresultatet, men ja. ARGH ÄNDÅ. Trött. Ok. Slutgnällt :)

1 svar på ”Självklart ljuger jag bara för att jag vill ha droger. Eller inte.

Kommentarer är stängda.