Förra veckans träning + helgen

DSC_0622Screen Shot 2014-09-09 at 07.12.51Screen Shot 2014-09-09 at 07.12.26DSC_0630

Midjan på 68,5 i morse, utöver det ingen vidare uppgradering sedan förra veckan. Ett par dagars semester i bil med god och dessvärre relativt onyttig mat har ju inte riktigt givit mig en push framåt om vi säger så ;) Däremot påbörjade jag ju förra veckan mitt September 200 och lyckades gå från att klara 3+3 armhävningar till att orka 7+8, och är inte det en bra grej så vet jag inte vad ;)

Jag skall bli bättre på att sätta fokus på att träna ryggen – jag vet inte ens varför jag bemödar mig med att ta med en bild på den varje vecka när jag varje vecka är lika kass på att komma igång med ryggträningen. Jag har ett par övningar jag borde göra på daglig bas, så från och med idag så DJÄVLAR. Ge mig ett par veckor så kanske vi börjar se någon skillnad där :)

Schweiz har varit oerhört varmt – med temperaturer på runt 30-32 grader per dag – och vi har lyckats få soleld alla tre. Utöver söndersvedd hud har det varit en riktigt bra semester, och vi har hunnit med allt från att gå på flygshow (Air14) och besöka HR Gigers museum till att titta på stalaktiter i en underjordisk grotta där de även hade en utställning med väldigt vackra mineraler (det var tydligen féer som ägde stenarna eller något. de försökte vara lite gulliga/charmiga med det hela. stenarna var dock väldigt fina :))

Om jag orkar kommer det upp lite bilder på flygplan och sådant här sedan, annars får ni överleva utan :P Det ligger iaf två bilder på instagram (voodoobunny) så ni kan ju gå dit och kolla. Det ena är taket på HR Giger-baren (där vi tyvärr inte kunde fika, eftersom det var så fruktansvärt fullsatt så det var rent löjligt – fan) och det andra är ett gäng fallskärmshoppare från Air14 :)

Nu skall jag komma igång med jobb :) Skönt att vara tillbaka efter ett par dagars riktigt fin semester. Jag är nöjd :)