Frågetecknen hopar sig

IMG_20140903_200229

Det var en så vacker kväll igår och jag var sådär mysglad i hjärtat när jag tittade ut på balkongen på mina jordgubbsplantor och min lykta och min ljusslinga och den sockervaddsrosa himlen. Ville ta kort på det för att bevara stunden för alltid men ja, min kamera var ju som ni ser inte alls särskilt sugen på det så bättre än såhär blev det inte. Kanske var det inte bättre än såhär heller, men det var en fin kväll och jag var nöjd :)

Här kommer då alltså sista blogginlägget på ett par dagar! Jag är tillbaka i världen igen på måndag kväll men det kommer nog något inlägg först på tisdag, jag lär vara trött och sliten när jag kommer hem och jag har ju armhävningar att göra ;)

Idag efter jobb skall jag fixa ett par snabba grejer på ÖB och sedan skall jag städa och packa. Jag har koll på allt som skall packas med, det är mest akten ”lägga skiten i väskan” som jag har failat på hittills ;) Det ligger dock framlagt på mitt soffbord så det är liksom egentligen inget besvär? Jag vet inte varför jag inte gjort det än? Jag är väl bara lite dum?

???

Jag behöver börja träna ryggen mer. Jag har koll på vad jag kan göra för övningar och jag har allt jag behöver hemma så jag behöver inte ens gå uför dörren, så VARFÖR HAR JAG INTE GJORT DET ÄN fler frågetecken osv.

Nåväl. Ni får ha en riktigt djävla trevlig helg! I Schweiz skall det vara runt 24° och solsken, med risk för thunderstorms och spridda regnskurar. Det blir nog skitbra det där :D Jag var taggad redan innan men efter att jag pratade med Martin igår i telefon så fick jag sådan där superpepp inför hela resan och det kommer att bli så djävla bra :D

Kommer vi åt wifi på hotellet så lär det väl dyka upp något på instagram och Facebook, men förmodligen inte här. Jag har för näravarande inte ens wordpressappen på min nya telefon (varför har jag inte det? är jag för dum för det också? varför har jag så många frågor men inga svar?) så ja. Ni får överleva utan mig tills tisdag ;)

Kram på er! o/