Mardrömmar när jag inte ens borde sova

huldra

Så djävla hemsk dröm. Jag råkade somna om två gånger efter att klockan ringde imorse – ingen fara i sig dock, jag vaknade 28 minuter efter utsatt tid och det jobbar jag igen idag. Men drömmarna, alltså. Nä.

I första drömmen satt jag i en buss utanför gamla bowlinghallen på Öster i Visby och grät för att både mommo och pappa hade dött (!!!) och sedan vaknade jag till och var jätteledsen men råkade ju som sagt somna om igen, varpå jag kom in i samma dröm tror jag fast senare eller tidigare i livet. Jag hade en lägenhet i den där bussen fast det låg ju egentligen längst upp i ett konstigt hyreshus jag har drömt om förut i en stad som kanske är Helsingborg. Det kom hem en man till mig som jag var livrädd för – han skulle döda eller skada mig, jag är osäker. Jag gömde mig i allehanda garderober och skrymslen i min lägenhet medan mina vänner och familj (tror jag?) försökte uppehålla och få bort honom. Min bror var där, Fredrik. Och sedan är jag i något stort hallutrymme där jag simultant (här delar drömmen upp sig på något vänster) blir upptäckt av den här mannen när han råkar få fatt i mitt hår när han skall bläddra bland jackorna i garderoben där jag sitter, och jag sedan har en man som försöker mäta och fotografera en otroligt liten bebis som ligger på köksbordet mitt i hallen. Bebisen ser ut att vara född alldeles för tidigt, den är kanske 2 decimeter lång och har ett ganska ljust huvud men kroppen, KROPPEN. Kroppen är magentafärgad och täckt av något som ser ut som mögel och förruttnelse, och jag blir så förstörd av att se det här – och då berättar bebeismätarmannen för mig att den lille pojken är TVÅ ÅR GAMMAL och det är så fruktansvärt tragiskt och hemskt att jag börjar gråta hysteriskt – och vaknar igen. Jag grät inte på riktigt endera av gångerna, men det var så djävla dåligt allting.

Satte på lite musik och såg till att ta mig upp ur sängen för att jag inte skulle somna om igen. De där drömmarna var nog för att hålla vem som helst från att vilja somna om en tredje gång.

Idag är det onsdag, på lunchen går jag hem och jobbar hemifrån eftersom jag lyckades få fatt i veckans sista (???) tvättid idag mellan 13-17, och sedan skall jag städa och fixa hemma. Och packa. Imorgon efter jobbet kommer Grabbarna Grus och sedan blir det upp tidigt på fredag och ivääääääg till Schweiz wooo!

Note to self: Ladda kamerabatteriet, töm minneskortet.

Nu skall jag jobba osv. Ni får ha en bra dag :) Tjipp!