Årstider x2

jean_claude_got_moves

Gick upp strax innan sex idag, trött som ett as eftersom det blev relativt sent i säng igår. Inget gymmande denna morgon! Däremot har jag med mig träningskläder och tänkte pipa iväg till gymmet som ligger strax intill kontoret om en timme eller två och träna armar och rygg lite :) Tänkte nog skippa cardio och bara sikta på styrketräning idag, lägga lite mer fokus på det och se hur det går.

Jag fick ryck och möblerade om lite i sovrummet igår. Får se ifall det fungerar eller ej, det finns för- och nackdelar med nya möbleringen. Jag blir bara tokig om allt alltid måste stå där det har stått. När jag bodde hemma möblerade jag om mitt rum med jämna mellanrum. Ställde sängen i olika vinklar, flyttade runt mina byråar, allt för att skapa lite ny atmosfär. Plus att det alltid triggar mig att städa, så det är ju en bra grej ;)

Ikväll kommer Martin, yay! Imorgon blir det fin middag på Restaurang Årstiderna – samma ställe där vi åt när vi firade vårt första halvår. Jag har en ny klänning som jag tänkte ha på mig, får hoppas att Martin gillar den ;) Kanske bjuder på en bild vid tillfälle, om jag orkar.

Det blir allt mer höstväder ute för varje dag som går. Det är inte längre 32 grader varmt – det är 15-20 och lite blåsigt och lite mulet. Det är fortfarande sensommar och vackert för det mesta, men jag blir allt mer taggad på regn och svalka och eldfärgade löv. Mrr :D

Nåväl. Jag har jobb att pilla på och skall som sagt var till gymmet om en stund, så jag överger er för dagen nu. Tjipp tjillevipp!