Förra veckans träning + helgen

DSC_0687DSC_0683

Screen Shot 2014-08-18 at 06.37.50

DSC_0689Idag flyttade jag in spegel i mitt sovrum och tog korten där, eftersom mamma ligger på min soffa och sover och jag inte tyckte att det var särskilt schysst att slänga igång STRÅLKASTAREN 2K i hennes ögon bara för att jag ville ta mina måndagsbilder. SPANA IN ARMEN HÖRNI! Det börjar ju synas att jag har tränat armarna! \o/

Midjan är på 70 cm idag, alltså tillbaka på ruta ett. Kroppen KÄNNS dock bättre, så jag skall fokusera på det positiva (starkare och smidigare) istället för det negativa (för helvete magen BLI MINDRE DÅ) för det är banne mig lättare att hålla peppen så. Jag tror att problemet ligger i vad jag äter, så jag skall försöka räta upp matintaget och se till att få i mig nyttigare mat, så kommer det snart att synas lite större skillnader från vecka till vecka ;)

Förra veckans träning:

IMG_20140818_071039

Misstänker att denna vecka kommer att se likadan ut, men vi får se vad det blir av det :)

Helgen har varit fin! Martin kom i fredags och vi tog det lugnt. Han spelade lite datorspel och jag tog mitt vanliga fredagsbad, och sedan pratade vi och chillade innan vi gick till sängs. I lördags hade vi tänkt övningsköra, men när vi väl kom iväg hemifrån (fick besök av Hyresrättsföreningen angående att Stena vill chockhöja våra hyror – igen???) så åkte vi ut på Emporia för att köpa en hoodie till Martin och sedan var klockan för mycket så vi åkte hem igen och snyggade till oss innan vi gick till Årstiderna och åt finfin 2-års-middag :)

IMG_20140816_195850

Kräftsoppa

Kräftsoppa

IMG_20140816_203419

Vildand med rösti

Nougatglass med björnbär

Nougatglass med björnbär

Drack finfint vin till, men det tog jag inte kort på.

Igår hade vi en väldigt mysig dag när vi bara hängde på soffan och tittade på Netflix och myste till ljudet av spöregn utanför fönstret fram tills han åkte hem. Jag slackade vid datorn ett tag och åt godis, sedan slängde jag allt godis och gick på en promenad ut till Bulltofta istället – i spöregnet. Var sjukt blöt när jag kom hem igen en och en halv timme senare, men mycket nöjdare än innan. Satt i morgonrock fram tills mamma ringde på dörren, och sedan fick jag på mig kläder och vi gick ner på Broderstugan och åt middag. Hjälpte mamma att fixa lite med hennes dator och sedan var det dags att sova för vi var båda dödströtta.

Klockan sex imorse hade jag satt larmet att ringa – klockan fem vaknade jag och var DÖDSPIGG 2K så jag gick upp då och var på jobbet redan halv sju. Idag är det innebandy så kommer inte hem förrän halv sju, men mamma har lovat att fixa smörgåstårta och jag tänkte sticka någon timme tidigare imorgon eftersom vi skall ut på Emporia då. Bra grejer! :)

Hej svej så länge :)