Walk like a Zombie

Foto: Hans Wessman (2012)

Foto: Hans Wessman (2012)

Så, vad händer i Zombieland idag då? Jomensåatteh, kanske att jag har typ ASET ONT i mitt högerben efter gårdagens innebandy där jag och Erik krockade och han landade på mitt ben..? Klart obra. Efter att ha försäkrat mig om att han var okej och hjälpt honom upp så sjönk jag ihop intill väggen ett tag innan jag limpade bort till bänken och satt där och tryckte kall blöt handduk mot där jag hade ont. Löjligt nog blev det blodvite, haha. Byxsömmen lyckades tydligen tryckas emot huden såpass att det drog blod, så jag har världens töntigaste lilla rivsår på benet nu?? Möh. Efter att jag suttit och vilat en liten stund så kunde jag konstatera att jag kan gå och jag kan stödja på benet, men jag bör verkligen inte springa eller på annat sätt överanstränga det just nu. Jag tackade för mig och började bege mig hemåt. Eftersom benet gjorde såpass ont och eftersom himlen cirka ÖPPNADE SIG och släppte ut allt vatten i världen på Malmö så bestämde jag mig för att ta bussen hem.

Positiv grej: Jag fick se en double rainbow, och den var jättevacker.
Negativ grej: aj mitt ben.

Jag och mamma åt smörgåstårta och snackade träning, och sedan kollade vi på Taxi Driver eftersom jag aldrig sett den förut. Märklig film, men den var ju bra. Jag hade dock inte suttit kvar och kollat hela ifall jag inte hade haft sällskap, det hade jag inte haft tålamod till. Filmer från sjuttiotalet är lite för sega för det, liksom. Det var inte så mycket action på den tiden. Tacka vet jag 90-talet ;)

Hade lite svårt att somna när det begav sig, eftersom hela benet spände och värkte såpass. Övervägde till och med huruvida jag skulle gå ut och prata med mamma om det eller ej, men jag lät det vara och somnade till sist. Fortfarande ont idag, men lyckades i alla fall halta hela vägen hemifrån till kontoret. Det kommer att släppa, det är verkligen ingen fara. Jag är bara lite stel och öm för att jag fick en ganska rejäl smäll på det när Erik föll, så det är inget att oroa sig för. Jag kommer därmed att låta bli att springa tills benet är okej igen, och kommer att med mammas hjälp och instruktioner köra en timme med vikter ikväll när vi kommer hem efter vår tur till Svågertorp + Emporia.

Det gäller för resten av veckan eller tills benet slutar ömma: Fokus på styrketräning snarare än cardio. Hepp!