Jag lever!

e04bac538adb174702f4fc896c3f123e-d5d03nr

Jag har varit uppe i tre timmar redan, och hunnit både att morgongymma och duscha och ta mig till jobb osv. Just nu känns det i benen att jag har kört tungt på gymmet idag ;) Tog med mig rockringen igen och upptäckte till min stora förtjusning hur länge jag klarar av att hålla den uppe redan nu, tredje försöket med den :D Får se hur midjan mår imorgon, jag börjar redan känna mig blåmärkt ;) Den här gången kom jag ihåg att flytta på Fitbiten också, så jag har i alla fall inte ett Fitbitblåmärke mitt på höftbenet ;)

Det är torsdag, ikväll har jag tvättid (har jag för mig) och imorgon kommer Martin! Yay! Jag har haft fel dag halva veckan och var igår övertygad om att det var torsdag, trots att vi spelade innebandy på förmiddagen. Jag överlevde ju förresten mina långbyxor – största problemet med dem var att dragkedjorna längst ner på benen ville gå upp hela tiden, och att byxorna hade relativt dålig passform i grenpartiet.

Mitt hår börjar få en vettig längd och jag älskar det röda men jag börjar tröttna på att färga det var tredje vecka. Så fort utväxten kommer och rötterna börjar synas blir jag sur, och jag vetefan. Jag vill inte ha min originalhårfärg och jag tror inte ens att det går att bleka ur hennan såpass att det går att färga om det i rätt färg utan att det fortsätter att vara rött, men ibland är tanken lockande faktiskt.

Ogillar skarpt:

1914938_101255266559362_5887811_n

…för att inte tala om hur djävla skadat mitt hår skulle bli igen ifall jag börjar bleka det för att få ur hennan. Jag tänker lite på när jag skulle bleka det efter att jag färgade det svart och det efter blekningen hade ”rätt” röda färg – det gick alltså att bleka bort det svarta men inte det röda. Men jag vet inte. Jag hade verkligen bara velat ha den här röda färgen naturligt och slippa mecka med håret hela djävla tiden. </gnäll>

Nu skall jag jobba vidare och se hur kroppen överlever dagen. Skall orka upprepa samma sak imorgon bitti så det är ju en bra grej om jag kommer ur detta med livet i behåll ;)

Ni får ha en bra dag osv :)