Byxdöden

DSC_05101m

Om man inte hittar korta byxor till innebandyn så får man ta långa byxor och HOPPAS ATT MAN INTE SMÄLTER OCH/ELLER DÖR. Typ så. Det är dock djävligt snygga byxor, så förhoppningsvis kan ju det estetiskt tilltalande distrahera mig från zOMG DET ÄR FÖR VARMT JAG DÖR. Vi får se. Om jag inte postar mer här igen någonsin så kan vi nog räkna med att jag gick under i mina snygga byxor.

Det fick bli lite sovmorgon idag, dels pga innebandyträning som jag med gott samvete kan låta utesluta morgongymmande och dels pga jag var jättetrött. Jag drömde något spännande men jag minns inte alls var det var, så den här meningen var väl egentligen ganska överflödig i sammanhanget.

Igår hade jag besök av lToro och hans dotter efter jobb, så fixade lite pärlplattor och försökte komma fram till på vilken nivå man håller konversationen så att en tioåring känner sig delaktig men inte fördummad. Det är alltså jättesvårt :o Lyckades göra tre Supermario-svampar som jag skall ha som underlägg för glas osv. Coasters. Skall göra typ tre till så att jag har en bra uppsättning så kanske man till och med börjar använda sådant istället för att göra ringar på bordet ;)

Hösten börjar krypa närmre och jag kunde inte vara nöjdare. Det är mycket svalare ute, det regnar oftare och jag kan på kvällarna när jag nästan huttrar i min säng lyssna på när vinden viner utanför mitt fönster. Jag misstänker att jag snart nog kommer att börja stänga fönstret när jag skall sova, men det får nog gå någon vecka till först innan det är dags.

Nåväl. Innan jag skall hem från jobb idag har jag möte med min chef i USA/Kanada, mest en checkup och typ ”lära känna varandra”-grej eftersom vi cirka aldrig har pratat. Eller ja, jag har ju varit med på två sådana där onsdagsmöten där han är närvarande, men det har mest varit en kort uppdatering på hur det går för Sigdev och inte så mycket mer, så jag antar att dagens samtal blir lite djupare än så.

Nu skall jag fortsätta jobba och om två timmar skall jag förhoppningvis överleva mina snygga byxor. Ni får ha en bra dag o/