Jag älskar dig

 

Så idag är det då alltså två år sedan vi konstaterade att vi var kära i varandra och ville vara tillsammans. Tiden går fort när man har roligt, ne? ♥ Vi får fira på varsitt håll idag och så planerar vi att gå ut och äta gott på lördag istället. Det är så man får göra när man bor 30 mil ifrån varandra ;)

Utöver glädje över mina so far två år med Knipsmeister så känner jag mig lite nedslagen över att Robin Williams är död. Det dör kändisar och skådespelare varje dag, men jag är uppvuxen med Robin Williams filmer och det känns väldigt trist att han inte längre finns. Om ett par dagar så är det nog inget man tänker på längre, men idag är det lite tungt faktiskt. Sedan är jag ju överkänslig också så det spelar väl sin roll det med.

Jag vet förresten inte ifall jag har nämnt att jag, Martin och Alex åker till Schweiz i början av september..? Vi skall gå på flygshow och på Giger-muséet och titta på alperna och äta ost och dricka öl, typ. Långhelg, vi åker ner på fredagen och hem igen på måndagen. Semester beviljad, hotell och flyg bokat, biljetter till flygshowen – allt är klart. Det känns skönt! :) Eftersom jag var lite väl uppsluten i att förbereda inför lajvet så missade jag den här lilla grejen med att försöka ha semester tillsammans med Martin, så vi har inte varit lediga tillsammans något i sommar. Då får man ta alla små chanser man har att få vara fria tillsammans. Schweiz verkar väldigt vackert, så det skall bli kul att få muppa runt där med kameran också :)

Det blev inget gymmande igår, det blev däremot innebandy! Idag gick jag upp fem, fick reda på att Robin Williams hade dött och sedan gick jag ner på gymmet där jag efter 15 minuters cardio kämpade med vikter tills jag ville skrika rakt ut (more or less) och det är ju en bra grej. Mitt i allt upptäckte jag dock att det hade kommit in en tjej och ställt sig på ett löpband, haha. Tur att hon inte kom medan jag skrek och flåsade som mest över vikterna ;)

Nu skall jag komma igång med jobb. Ni får ha en bra dag!