Förra veckans träning + helgen

DSC_0660_1DSC_0654_1_1DSC_0670_1_1

Dagens midja: 68,5 cm

En bonusbild, arm:

DSC_0672_1_1

Sprang runt i min ZOMBIE-croptop en stund imorse och kände mig nöjd. Jag kände mig inte enorm eller plufsig eller ful, jag kände mig faktiskt väldigt snygg och bra. Ett steg i rätt riktning! Det är inte ens någon märkbar skillnad på kroppen från förra veckan, så det är en i stort sett fullständig mental upplevelse, men jag är mästare på placeboeffekter och så länge jag är glad och nöjd så är det en BRA grej.

Förra veckans träning:
IMAG2554

Jag bestämde mig ju för att ta en vilodag extra i fredags eftersom mina ben var svullna och gjorde ont, och i retrospekt var det rätt beslut. Min kropp är nu helt återställd från allehanda krämpor och värkar och nu djävlar skall jag ta den här veckan vid hornen! :)

Skulle ju åka till Martin i fredags men från lunch och framåt så mådde jag enormt illa och ville mest bara gå och kräkas. Vid halv tre kom jag fram till att jag INTE tänkte sätta mig på ett varmt och skumpigt tåg vid tre så jag pratade med Martin och vi kom överens om att jag skulle lägga mig och vila en stund och sedan känna efter ifall jag skulle orka åka upp till honom på fredagen. Jag sov ett par timmar, mådde lite bättre när jag vaknade, men eftersom klockan var ganska mycket och tågresan tar 3:20 så kändes det ganska ovärt att åka upp så sent när jag istället skulle kunna vila färdigt hemma så att jag blev helt pigg igen och så åka upp på lördagsmorgonen istället. Jag ägnade kvällen åt att titta på de två första avsnitten av OITNB och kom fram till att det verkar vara en bra serie.

På lördagsmorgonen hoppade jag på ett tåg som lämnade Malmö vid åtta och som därmed anlände till Göteborg närmre halv tolv. Missade PRECIS tåget som skulle gå vidare till Surte, och eftersom det bara går en gång i timmen på helger så var det ganska osexigt faktiskt. Martin kom och hämtade mig och vi åkte och handlade mat, hittade en ny favoritost (Blå Gourmet, den är typ samma som Blå Gotland!! :D) och chillade hemma innan han tillagade enormt goda hemmagjorda hamburgare som vi åt tillsammans med Alex innan vi ägnade kvällen åt att spela Arkham Horror med grabbarna. Vi vann! Vi lyckades stänga alla portaler innan Nyarlathotep vaknade, så det var väldigt bra. VÄRLDEN ÄR SÄKER NU NI KAN TACKA MIG SENARE. iä iä.

I söndags sov jag fram till halv tolv, och sedan tittade vi på ett avsnitt av Louis Theraoux (stavning?) Weird Weekends innan vi gjorde oss iordning och mötte upp med mamma och Thomas på NetOnNet för att hjälpa mamma att köpa en ny mobiltelefon. Sedan bjöd mamma på pizza innan vi åkte hem till henne och hjälpte henne att komma igång med telefonen. Mamma har ju aldrig haft en smartphone förut, så det var spännande. Installerade Whatsapp åt henne och sedan ägnade hon kvällen åt att spamma mig med smileys haha ♥

Seg tågresa hem, det var vackert utanför fönstret och jag satt i fel riktning så jag orkade inte läsa, men jag spelade Unblock Me i typ tre timmar så jag löste ju ett antal pussel där. Woop. Efter att jag kommit hem vid kvart över nio så gick jag typ direkt och lade mig. Eftersom det KANSKE blir innebandy idag så blev det inget morgongymmande imorse, men jag tog med mig gymkläderna för blir det ingen bandy skall jag gå och gymma innan lunch istället. Insåg när jag kommit till kontoret att jag har glömt min mobilhållare för arm så jag får träna utan musik idag, ifall jag gymmar. Eller så tar jag telefonen i en påse och knyter fast vid löpbandet, jag skall se vad jag kan trixa till.

Nu skall jag jobba vidare. Hoppas att ni också har haft en bra helg med Cthulhu, ost och smileys :)