Mat- och sovklocka kanske vore en idé

hattlady

Så. Jag skippade som sagt var gymmet imorse. Jag tror att det var ett bra beslut, mina knän känns förvisso lite bättre nu men de är fortfarande stela och svullna så jag låter dem vara. Hade jag sprungit + vikttränat imorse hade jag kanske pajat dem, och det hade ju varit urbota korkat.

Gårdagkvällen blev inte riktigt vad jag initiellt hade planerat, iochmed att jag råkade sova på soffan sisådär fyra gånger så länge som det var tänkt. Note to self: Nästa gång du skall ta ”20 minuter på soffan” – ställ ett alarm! Egads.

I eftermiddag åker jag till Martin. Imorgon tänkte vi nog spela lite Arkham Horror med grabbarna och på söndag skall vi hjälpa mamma att köpa en telefon + bli bjudna på mat. En inte helt oäven helg, med andra ord ;) Det enda som känns lite downside är att jag skall ta tåget både till och från Göteborg, iochmed att jag åker gratis halva vägen (sommarkort på tåget) + sparar tid från att fastna i kö vid vägarbetet utanför Varberg, men det innebär också stressen över att eventuellt bli bortkörd från min plats, oron över att någon skall ta mina saker om jag går på toa, oron över att toan skall vara AVSTÄNGD och stressen över att tåget kommer att vara fullsatt med högljudda och skränande människor. Det får dock agera träning för mig, så att jag kanske slutar bli enormt ur balans så fort jag hamnar i en sådan situation – det är ju inte precis första gången jag kommer att behöva åka tåg, så kanske kan jag faktiskt lära mig att hantera det istället för att vara nervös över det. Personal growth osv.

I vanlig ordning råder radiotystnad i bloggen över helgen. Ni får ha en trevlig helg, så hörs vi på måndag efter att jag har gymmat ;)