Zzzombie

IMG_20140704_074103

Vi låter en nyvaken selfie på mig från morgonen innan lajvet började få illustrera hur pigg jag är idag efter fucking FOTBOLLSMATCH igår argh argh argh (ohgods that morgonsvullet ansikte -_-)

Jag bor alltså precis intill en sportbar där folk sitter och skriker hela kvällarna. Kul för dem, for reals, men djävligt drygt när man vill försöka få tillräckligt med sömn om nätterna för att orka med dagarna -_- Det är så sjukt bra akustik mellan husen upp till mig, så alla vi som bor längs min länga har lika bra ljudeffekter av den hurrande publiken på sportbaren.

Screen Shot 2014-07-09 at 07.40.19

Det blev världens debatt på min Facebook-wall igår angående snubben som var tvungen att förklara för mig att jag var ett objekt när jag gick till jobbet igår. Om man tittar på de exempel jag tog upp som ”okej” komplimanger (snyggt hår/balla byxor) så är det något som komplimenterar mig som ett tänkande subjekt, det går ju ut på att jag har bra smak. Så fort man istället gör mig till ett objekt så tar man ifrån mig rätten att tänka och agera, och det är djävligt pissigt. Jag vill inte vara ett fucking objekt, jag har lite mer att komma med än så.

Det är onsdag! Det innebär inte så mycket mer än att det kanske blir syjunta ikväll, och att halva veckan har gått. Jag tänkte åka till Gotland på måndag och hem igen på torsdag, så att jag får träffa pappa samt hänga lite med mommo. Kameran åker med så då djävlar blir det ett besök till Botaniskan med makroobjektivet i högsta hugg, heh.

Det har blivit SOMMAR for reals i Malmö nu och jag vill mest att det skall chilla ner sig lite igen. Max 20º hade varit perfekt, eller svalare än så. Är det svalare kan jag gömma mig under en hoodie eller jacka och kanske slippa bli objektifierad när jag går i linne för att inte förgås i värmen. Djävla sluskar låt mig vara.

För övrigt har jag fått för mig att jag borde göra en röd smockskjorta, med lite lägre krage än den vita jag har påbörjad. Får se hur det blir med det, jag måste sluta ha så mycket randomprojekt hela tiden :D Men rött är ju så snyyyyyyyyggt…

Right-oh. Dags att plocka upp arbetsdagen for realz och få lite stuff gjort. Ni får ha en bra dag! :)