Did you see that ludicrous display last night?

Foto: Monica Hansson (2012)

Foto: Monica Hansson (2012)

Jag har Gotland i maggropen och ser fram emot att komma hem lite nästa vecka, krama på pappa och klappa på mommo och igen få inandas världens bästa luft på världens bästa ö i världens bästa hav. Världsbäst, alltså.

Det är torsdag, imorgon kommer Martin (wheee~) och sedan är det helg, igen. De kommer nära inpå varandra, de här helgerna. Jag hade ju en plan att jag skulle ägna varje vardag denna vecka åt att gå och simma, men det har inte blivit av en enda dag. Jag har sytt och pysslat lite istället. Så när jag gick till jobbet imorse tänkte jag ”Men nästa vecka, då skall jag simma!” men sedan kom jag på att jag skall till Gotland då så det går ju inte heller. Hepp. VECKAN EFTER DÅ, DÅ DJÄVLAR. Vi säger så, så får vi se vad det blir av det hela.

Jag är osäker på huruvida det var fotboll igår eller ej? Enligt Facebook så verkar det ha varit någon match, men jag har inte hört ett ljud från sportbaren så om man jämför med ljudnivåerna från i tisdags så var det kanske ingen match ändå? JAG VET INTE. Jag är ju så sjukligt ointresserad av det så jag har ingen koll, alls.

Gotta+love+the+IT+crowd.+Long+story+short+football+soccer+is_0d1f2f_4796462

Missförstå mig rätt: Folk får titta på fotboll precis så mycket de vill, det är inget jag bryr mig om eller lägger någon värdering vid. Jag har ju själv intressen som många andra tycker är fullständigt dumkonstiga osv. Jag är bara totalt ointresserad av allt som har med fotboll att göra och går i instant uttråkad-mode när det kommer till sporten. Däremot tycker jag ändå att det var ballt av Tyskland (tror jag??) som gjorde fem mål på en halvtimme (tror jag??) för det är ju ändå bra.

Jag och min bror gick faktiskt till bowlinghallen en kväll för tusen år sedan för att se någon sådan där ganska viktig VM-match mellan Sverige och Tyskland. Det var sjukt pinsamt. Tyskarna spelade som ett LAG, med perfekta passningar och enormt samarbete. Svenskarna spelade som ett gäng divor där alla ville spela solo hela tiden. Och så är jag så djävla oimponerad av Zlatan. Usch. Vi gick hem i halvtid, det var verkligen inget att ha. Men jag har alltså givit det ett försök! ;P

När jag kommer hem idag skall jag städa och diska och fixa och pyssla lite till. Jag skall ringa mommo också och informera henne att hon har upptaget i sitt gästrum nästa vecka ;)

Hejsvej.