Morgongnällig huvudlösing

Varför måste jag vara gnälltanten på kontoret? Varför är det så få som förstår hur man bör uppträda i ett kontorslandskap där vi är många som delar på utrymmet? Varför är vi ALLTID SAMMA DJÄVLA MÄNNISKOR som får städa upp efter alla andra/ställa in frukosten/plocka i och ur diskmaskinen/fylla på toalettpapper? Varför förstår inte alla hur en toalettborste fungerar?

Ja, det är en sådan dag idag. Ost vi köpte igår eftermiddag stod imorse helt naken i kylskåpet. Det här med att plasta in saker för att hålla dem fräscha är tydligen inte något som går hem hos alla. Det känns som ett djävla skämt att en arbetsplats med en medelålder på 35 inte vet hur man gör för att hålla mejerivaror fräscha. ”Din mamma jobbar inte här” liksom. Argh.

OKEJ. Anyway. Igår låg jag på soffan och glodde på Pandorum. Jag har sett den en gång tidigare och hade väl inget vidare bra intryck av den, men jag kände för att se om den för att ge den en chans till (also: gillar Ben Foster!) men den var till och med sämre än jag mindes. Jag skulle ha gått på gut feeling och sett på Event Horizon istället. Klart bättre rymdskräckis! (also: Sam Neill!)

För övrigt gör det mig lite vresig att en produkt jag hade fått lovat skulle skickas till mig 15/2 inte ens har påbörjats än, trots att jag beställde vid nyår. Personen som skall stå för skapandet har varit skadad och ligger därmed efter, men det hade ju minst sagt varit uppskattat ifall hen hade kunnat berätta det för mig lite tidigare än 3 dagar efter utsatt leveransdatum..? Suck. Vi får se när det dyker upp.

Dagens outfit är min bästa blåa klänning. Huvudet får ni inte se, jag fick så dåligt ansikte på alla bilder jag tog så vi låtsas inte att jag har ett huvud idag.

IMAG1692_1

Igår spenderade jag hela arbetsdagen åt att lyssna på Arcana. Lugn och bra bakgrundsmusik. Får se vad det blir idag. Just nu skall jag nog lyssna lite på Westlife faktiskt.

Jajajaja jobb att göra. Hejsvej.

1 svar på ”Morgongnällig huvudlösing

Kommentarer är stängda.