Läget just nu

tumblr_m291hpMLbo1qdv42bo1_500

Jag har en tid bokad vid läkare om två månader. Apropå morgonens inlägg, alltså. Fram tills dess får jag knarka värktabletter i vanlig ordning och försöka stå ut. Förhoppningsvis kan japanresan distrahera mig nästa månad (mest troligt KOMMER den att göra det ;)) och ja. Med alla tummar hållna så kommer jag att få någon form av hjälp om två månader.

Kvällens planer är soffhäng, kanske spela lite datorspel, kanske spela lite xbox, kanske glo på någon film. Förmodligen äta någon form av chips eller liknande också. ”Pig out” som man säger. Döm mig inte, jag behöver det just nu. Allt är i botten och lite fett och socker kanske kan lyfta mig.

Jag BORDE träna, men inte idag. Jag orkar verkligen inte. Däremot tänkte jag nog gå och simma imorgon efter jobbet. Slappna av. Vara viktlös ett tag. Samla mina tankar och mig själv. Torsdag blir en spännande och lite jobbig dag på jobb, jag skall bland annat hålla ett kort tal/föredrag om vad jag gör på jobbet för att försöka inspirera lite flickor som kommer på besök. Mer om det senare. Skall skriva lite på det ikväll också. Och så vill jag lära mig rita. Jag hade någon sådan där tanke om att det kunde vara jättekul att illustrera bloggen ibland. Jag är bara inte så haj på att rita, såatteh… Vi får se. Tanken finns där, i alla fall.

För övrigt. Skall testa att köpa magneter att sätta fast duschdraperiet i badkaret med när jag duschar. Om jag hänger draperiet innanför badkarskanten så fastnar det i benen på mig hela tiden vilket gör mig sjukt irriterad; om jag hänger det utanför får jag vatten över hela golvet oavsett om jag siktar duschmunstycket åt andra hållet eller ej. Därmed: Experimentera med magneter. Because science!

1 svar på ”Läget just nu

  1. Clever with the magnets, assuming your bath is not fibreglass like mine! Maybe just get a different shower curtain that doesn’t flap around so much? If you want me to see if I can come up with any better ideas just let me know!!!! Also, I am an osteopath (UK reg GOsC 7271) so I might be able to make some useful suggestion on your health/pain issue.

Kommentarer är stängda.