Zzzombie?

Efter att ha spenderat tre timmar åt att ligga i sängen och stirra i taket utan att känna en tillstymmelse till trötthet så gav jag upp och gick upp igen. Nu sitter jag i köket och jobbar istället. Kan jag inte sova så kan jag ju åtminstone försöka ta tillvara på tiden istället för att spendera den på inget alls.

Är inte helt frisk än, kände av febern igen när jag vilade på soffan tidigare ikväll, så får se hur jag mår imorgon nu när jag inte verkar få någon sömn under natten. Misstänker att jag kommer att däcka om en timme eller två, men vi får se hur det går med det.

Fick hem säsong 2 av Here Comes Honey Boo Boo som jag ägnade ett par timmar åt att slöglo på. Folk skrattar och gör sig lustiga över att jag kollar på det, men vad fan. Andra kollar ju på typ sport och Big Brother och jag vet inte vad, så varför skulle jag inte kunna kolla på ett program om människor som är konstiga och trivs med det?

Ohwell. Jobba jobba. Skriver väl något här imorgon (idag) ifall jag inte är stendöd efter att jag till slut fått somna. Godnatt på er, eller godmorgon eller whatevs. Klockan är tjugo i två och jag är sur.

EDIT: Två timmar senare. Är fortfarande inte tillräckligt sömnig för att kunna somna. Varför känns det som att jag jetlaggar?! Har i alla fall hunnit få lite jobb gjort. Bra det. Jag vill dock egentligen mest av allt bara skjuta mig själv i skallen just nu. LÅT MIG SOVA. Morgondagen (idag) kommer att vara förstörd. Jag kommer inte att orka göra NÅGOT. Fan också. Eller, med min mors bevingade uttryck: Satan satan dubbelsatan satan.