Två månader kvar till julafton!

Hej. Här är jag, igen. SUPERPIGG *ler ärlig* Eller öh. Inte direkt, va. Jag gick och lade mig strax efter fyra igår, efter att ha ägnat tre av mina för sömn dedikerade nattimmar till jobb. Lyckades åstadkomma en del, var nöjd, kunde somna efter typ tjugo minuters nedborrning i sängen. Sov gott, antar jag. Vaknade när klockan ringde och av att jag typ KOKADE i sängen pga solen stod precis på fönstren och värmde upp sovrummet till bastunivå. Världen, varför hatar du mig så? Vad har jag gjort för fel..?

Needless to say så jobbar jag hemifrån idag. Jag är för död för att orka ta mig in till kontoret, och i ärlighetens namn vill jag nog inte utsätta vare sig mig själv eller mina kollegor för mig idag. Jag är inte jättecharmig, om vi säger så. Jag är i sanning Zombie idag. Zzzz.

Nåväl.

Utöver att sura över en dåligt spenderad natt och att jobba så har jag åkt på typ VRÅLPEPP inför jul. Just nu vill jag julpynta hela världen och sitta i fönstret och glo på snöfall och köpa julklappar och baka och lyssna på julmusik och wheee~
Men eh… det har inte ens varit Halloween än. Jag får hålla mig tills November, men sedan djävlar! :D

Det KAN vara så att jag redan har planerat vad jag skall köpa till minst två av de jag skall fira jul med. Men det är ju inte för tidigt för planering, faktiskt. Det är lagom. Bra så.

Varför blir jag så SJUKT peppad av årstidsbytena? Jag kan knappt hålla det inom mig själv. Jag älskar hösten så att jag sprängs och jag älskar vintern och julen och vill bara UT I SNÖN men när snön väl faller kommer jag att vara missnöjd över kylan och slasket. Nåväl. Det blir nog bra det där :) juljuljuljuljuljuljuljul

hemma

A-z809tCEAA6vFH.jpg-large