Meh

huldr

 

Ytterligare en natt med vedervärdig sömn. Insåg plötsligt att jag legat vaken en stund, lyckades dock somna om – lyckligtvis. Känner mig dock mer och mer utmattad för varje dag, vilket är en mindre angenäm känsla. Blir det inte bättre snart får jag testa att dricka mig full innan jag somnar, haha. Å andra sidan är ju inte problemet att jag har svårt att somna utan snarare att jag har svårt att sova hela natten igenom. Hrm. Får nog fundera på det där lite.

Igår slog jag ett rekord (det kan ni läsa om HÄR), idag skall jag spela innebandy och jag lyssnar just nu på Scorpions och väntar på frukost. Solen skiner men det droppade små små bitar regn på mig när jag gick till jobbet tidigare. Det ser dock ut att bli en strålande fin dag, och jag har ju SJÄLVKLART ingen solskyddsfaktor på mig idag för det var ju grått i morse -_- Eftersom jag har två flaskor överväger jag starkt att ta med den ena till kontoret så slipper jag risken att bränna mig när solen helt random bestämmer sig för att titta fram.

Annars har jag väl inte så mycket kul att säga just nu. Bristen på sömn gör mig slö och ofokuserad och omotiverad, så förhoppningsvis rättar det till sig under dagen när jag väl fått i mig lite mer te + lunch. Jag kanske kan trolla fram något roligare att läsa här under dagen, men …räkna inte med det. Don’t hold your breath, som man säger.