Hifive!

tumblr_mmrwctLGpd1rpmtfgo1_500

 

Hemma igen. Eller ja, kom hem för en timme sedan, och sedan dess har jag duschat samt ätit lite (proppmätt just nu, haha ^^)

Hur gick det att springa, kanske ni undrar? Tja, först och främst var jag lite segstartad, vadmusklerna gjorde lite väsen från sig så jag var orolig att de skulle strula. Under mina fem minuters uppvärmning alternerade jag mellan lätt jogg och powerwalk. Passet i sig gick dock väldigt bra, jag var återigen över platån och insåg att jag måste börja ÖKA för att märka av samma trötthet som jag gjorde i början av C25K.

Så kom vi till slutet. 2 pass á 8 minuter vardera, med ett två minuters stretchpass mellan. Även känt som …Sanningens minut! Så jag började springa. Lätt att veta när 8 minuter har gått eftersom programmet berättar för mig efter två minuter hela tiden hur jag ligger till. Så. 2. 4. 6. 8. …10. 12. 14. Sedan dog jag lite och stannade. Men vi tar det där en gång till: Jag sprang just FJORTON MINUTER i ett kör innan jag stannade för att powerwalka igen. 14!! Glädjen jag kände över mina 8 minuter i förrgår är inte ens i närheten av känslan man har när man i stort sett fördubblat sitt nya rekord. Det här är så långt över mina förväntningar så det är helt GALET. Hur lyckades jag med det där? :D

Okej, W3 är överstökad och klar. Jag har peekat på W4 och …hjälp. På riktigt. Hjälp! Jag skall lyckas springa 5 minuter åt gången, 2 minuters promenad och sedan springa igen. Fem gånger om. Det är allt som allt 25 minuters löp som skall klaras av. Med mina 8 + 14 minuter i bagaget så känns det relativt doable – jag hoppas bara att jag inte stupar efter andra femminutersomgången. Hepp! Mer om det när jag har startat W4 dock (planen är torsdag, men vi får se hur trött jag är då ;))

Jag är otroligt nöjd med dagens prestation! Jag gick från att vara totalt opepp till att ha byggt en ny bra spellista (yes, den fungerade mycket väl!) och att både tangera och SLÅ mitt rekord. NÖJD! Heja heja!

tumblr_mmonddACKr1rlzvmho1_500