Trolltagen

golvet

 

Lyssnar på Inkubus Sukkbus på (alldeles) för hög volym och det änns bara djävligt bra faktiskt. Det är nu och då och sedan, allt i ett. Nornemusik :3 Eh. Ja. ANYWAY.

Skall gå till sängs om typ en timme och har ett par saker att fixa innan dess. Åker till Göteborg vid lunch imorgon och sedan är jag borta tills söndag kväll, så. Packa, fixa, göra undan och sedan borsta tänderna och krypa till sängs med min bok. (imorgon: jobba, åka buss, krama ihjäl Martin sådär som bara en Zombie kan)

EGENTLIGEN vill jag sitta med en massa tyg och smocka och rita mönster och klippa och sicksacka och jag vet inte vad. Men när jag har en tredjedel av tyget jag behöver så är det lite knivigt att komma igång med allt jag vill fixa ;) Har i alla fall ett mönster på gång, och jag vet ju (ungefär) hur jag vill göra min dräkt, och det är ju en BRA START amirite? :)

Som jag skrev på Facebook tidigare idag:
Det kommer mest troligt att bli väldigt mycket snack om lajv, knektdräkter och sömnad här ett tag framöver. Om ni tycker att detta är drygt och jobbigt så får ni säga ifrån. Säg vad ni hellre vill att jag skall skriva om så skall jag försöka hålla er nöjda samtidigt som jag kan få inflika var jag står i planeringen ;) Så att ni vet, liksom.

Nu lyssnar jag på Gråfötterna. Passande nog. ÅH DÖR, måste ut i skogen!!

…och idag råkade jag snubbla över nyheten att Otyg skall släppa ett nytt studioalbum under 2013! HALLÅ ELLER, eargasm inc?! Underbarrrrrt. Ge mig mer Vintersorg, trolska fioler och onda troll, pls! ♥

Okej. Godnatt och vi hörs i februari. Höhö vad kul jag var nu. Uhm.