Ingen kärlek här inte

Om jag fortsätter på bloggutmaningen så skall jag idag skriva om ”Min första kärlek”, ett ämne som i sig säkert är jättekul, men jag är dessvärre inte alls på humör att skriva om kärlek utan att det slutar i en bitter sörja. Jag kommer heller inte att posta något förrän på söndag, så idag blir det lite vanligt skitsnack och inte så mycket verkstad.

Eftersom jag är superdramatisk och allmänt fjant idag så illustrerar jag allt detta med en bild jag ritade när jag var typ sjutton:

Jag är ju inte direkt en bitter och hatisk människa (för det mesta), jag har bara en dålig dag och det går snart över så att jag är tillbaka på mitt gamla vanliga jag. Eh. Inte för att jag vet om det är så mycket bättre ;)

Bilden ja. Herregud. Det märks ju att jag inte har lärt mig rita klokt, haha. Men vem bryr sig om det när man är sjutton år gammal och inspirerad? Jag gjorde ändå så gott jag kunde, det är väl mer än man kan säga om en del andra.

Diablo 3 går framåt, jag är nu level 59 och planerar att bli 60 på söndag. Sedan får vi se vad jag gör, jag vetefan om det känns värt att farma gear och jag vet inte vad när man redan klarat spelet fyra gånger liksom? Nåväl. Det är ju ändå kul att ha något att göra så.

Två veckor kvar, idag. Hepp. Undrar lite om det är därför jag har varit så djäkla stressad de senaste dagarna, det känns i magen och jag hade svårt att somna igår på grund av magknip. Ja, och på grund av att exet hade rollspelsmöte i köket. Men men. Sådant slipper man ju i alla fall störas av så snart jag har lyckats fixa en lägenhet i Malmö.

Ohwell. Kanske postar något mer här senare, annars får ni ha en bra helg :)