Dag 01 – Presentera mig själv

Hej.

Såatteh. Carina Ulrica Hellberg var namnet. Tilltalsnamn är såklart bara Carina, men trots detta så är jag tydligen folkbokförd som att Carina Ulrica vore ett dubbelnamn, vilket gör det lika awkward varje gång jag tar en ny kurs på universitetet och de ropar upp mig som Carina Ulrica. Då får man lite sådär lagom skyggt upplysa dem om att ”eh, jag är här, men det är *bara* Carina, heh” och så tycker man att allt är sådär djäkla jobbigt som det egentligen bara är när man är tretton år gammal. DÖDSPINSAMT. Jag är ju då alltså 28 så fråga mig inte varför jag ibland är 13. Mental ålder ligger någonstans runt tolv, så det är väl det som spelar in där.

Smeknamn/whatever på mig: Zombie, Katt, Knubbdäck, Lillgeten, Fetgreta. Hepp. De flesta kallar mig dock Carina, sjukt oinspirerat.

Jag är från Visby, Gotland och bor för tillfället i Helsingborg, Skåne. Jag gillar film, musik (sjukt generic av mig) och böcker. Jag läser seriealbum, jag spelar datorspel och en gång i veckan tar jag fram tärningssetet och spelar rollspel med vänner. Det händer också att jag nördar loss på allvar och åker på lajv.

Jag gick Samhällsvetenskapliga programmet med inriktning på Ekonomi i gymnasiet, men har sedan dess inte gjort något som berör något av vad jag lärde mig där, typ. Jag jobbar för tillfället på en datorsupport men byter om två veckor till ett nytt spännande jobb i Malmö.

Jag är atheist och röstar blått. Jag är alltså med andra ord Djävulen (tro mig, trots åsiktsfrihet här i landet är man tydligen jätteond om man råkar vara åt det blå hållet, oavsett skäl. Det är ju UPPENBART att allt jag vill är att roffa åt mig allas pengar och sedan se på när barn och gamla dör. Hoho.)

Eh… Ja. Det är väl jag, typ.

Såhär ser jag ut (ibland):
Frågor på det?