Som vanligt är det inte julgranen på bilden som står i mitt hem, jag har en pyntad fikus!

Igår hade jag problem att sova för första gången på länge. Vet inte vad jag var uppstressad över, men jag antar att det faktum att jag inte hann städa hela lägenheten igår spelade in till viss del. Så jag plöjde genom tre Preacheralbum och lyckades sedan somna när exet kom in och klappade mig på ryggen en stund.

Bestämde mig ju mitt i allt för att ta en titt på imdb.com för att se ifall de kanske fått för sig att göra ett nytt försök med en filmatisering av Preacher, och se på fan. Är dock fortfarande övertygad om att en tv-serie is the way to go, men jag är beredd på att vara open-minded gällande detta :)

Dagen före dopparedagen alltså. Känner mig fortfarande inte särskilt julig, är för trött och stressad för det. Hängde upp två kulor jag hittade i min vissna fikus, så ja. Jag har ETT kind of pyntat träd i alla fall. Räknas det? Skall jag proppa in julklapparna under krukan?

Meh.

Men det löser sig! Det kändes lite mysigt att ha köpt hem en massa mat igår, för jag tror fan att jul och eventuella grillfester är de enda gångerna på året vi faktiskt har typ mat i kylskåpet här hemma.

Orolig att jag blivit rippad vid inköpet av ett av exets julklappar. Beställde vara över nätet med direktbetalning den 12/12, det skulle enligt besked ta 3-5 dagar …still nothing. Snodde de mina pengar? Är julklappen på väg? Finns tomten på riktigt och är han en hummer? Osäker. Vi får se. Jag får ringa dem ifall det inte dykt upp något idag, för 12 dagar är inte detsamma som 5 (ifall ni inte visste det, alltså).

Idag kanske jag kommer att ha min tomtetröja på mig. Um. Kommer se skitsnyggt ut! …kind of. Ehm. Ja. Hejdå.