Julmusik och så vidare

Bara idag har typ tre olika amerikaner börjat  följa mig på Twitter. Jag tror att just nu så är 2/3 av de som följer mig icke svensktalande personer. Bortsett från random länkar jag slänger ut så skriver jag uteslutande på svenska. Vad får dessa människor ut av att följa mig? Eller har jag missat någon sådan där ”Den som följer flest på twitter när den dör vinner!”-mentalitet här?

Det bisarraste är att en av deltagarna ur RuPaul’s Drag Race följer mig. Mimi Imfurst. Jag följer flera av de andra deltagarna, men inte honom. Var kom han ifrån? Varför följer han mig? Kan han svenska eller något?

Galet.

Min pappa var idag intervjuad av helagotland.se. Det är för övrigt min pappas hund på bilden däruppe. Det ni. Lucky heter hon.

Vi har idag handlat all julmat. Har passat på att städa ur kylen samt pulat lite i köket, men nu skall jag nog gå och lägga mig istället eftersom jag är trött och har ont o kroppen. Har helt fucked up dygnsrytm men åt fel håll, så istället för att sitta uppe hela nätterna så går jag och lägger mig supertidigt. Lite tantvarning där kanske?

Nåväl.