Höstrock

Hemma efter en ovettig dag på jobbet. Har, som misstänkt, haft träningsvärk och känt mig allmänt seg i kroppen idag. Ångrar ändå inte att jag tränade igår, det kändes väldigt bra att komma ut och röra på sig lite!

Lyssnar på lite Sisters of Mercy och åt nyss en chokladbit. Jag gillar inte ens choklad, men jag behövde den lilla sockerchocken. Skall strax gå och lägga mig inne i sovrummet och kolla på lite Top Model, eller någon form av lökig film kanske. Min handled skriker sig fördärvad och jag lämnade lindan på jobbet så behöver vila den extra noga ikväll för att kunna sova klokt i natt, känner jag. För er som har missat det så håller jag på att utveckla musarm (de fnissar åt mig på jobbet när jag säger det!), och det känns inte alls kul eftersom det sätter ett ganska stort stopp för mina vanliga efter-jobbet-aktiviteter. (WoW, Photoshop).

Anyhoo. Jag och Nath skickade en order till XtraX i lördags på lite trevliga höstprylar! Det blev bland annat ett par stiliga mormorskängor, en skinnrock (äntligen!) och ett gäng snygga strumpbyxor, samt en väldigt fin ljusstake för värmeljus. Skickade även efter den kjolen jag har tittat på på GothicShop under ett tag nu. Så… nu vill jag ha mina paket. NU! Jag hatar verkligen att vänta, i synnerhet när det är på saker jag verkligen vill ha. ”Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge” påstås det – bullshit, säger jag. När man väntar på något gott väntar man ALLTID för länge. …just nu väntar jag t.ex. på att Nath skall komma hem så att vi kan laga kvällsmat, jag hungrar :P