Death whispered a lullaby

Dag två av ölinvänjningen. Igår var det en Carlsberg Hof, idag är det en Norrlands Guld. Försöker samtidigt vänja mig in vid mitt handledsstöd som jag köpte idag för att försöka motverka den musarm jag är på väg att drabbas av. Känns lite konstigt att inte kunna använda högerhanden normalt, skenan tar ju emot så att det knappt går att böja handen just nu. Får se hur det går på jobb imorgon också, haha ^^ Hittills känns det ju i alla fall som att den hjälper, och oavsett om det är inbillning eller ej så är det i alla fall ett steg i rätt riktning!

Köpte utöver handledsskenan även lite träningskläder! Närmare bestämt ett par byxor samt en sport-BH. Var mäkta imponerad över att de NÄSTAN hade rätt storlek för mig i sport-BH! Med tanke på att det knappt går att hitta normala bh:ar i rätt storlek så kändes det lite imba att hitta en sportbh som faktiskt höll saker och ting på plats :) Stadium är platsen jag handlade på, ifall någon annan med lite svårare bh-storlekar är sugen på en sportbh ;)

Nu är det bara två dagar tills min bror flyttar till Skåne, och igår på datumet var det fyra år sedan jag flyttade hit. Talar fortfarande inte skånska, och de skrattar sig fortfarande fördärvade när jag ger det ett försök. Gotländska och skånska ligger inte direkt sida vid sida om varandra, faktiskt. Båda dialekterna har en djäkla massa diftonger, men våra diftonger har inte alls samma ljudbild. För övrigt läste jag någonstans att skånskan är en av de få dialekterna som har triftonger? Kan ha drömt det också, ibland har jag lite svårt att skilja på dröm och fakta, haha ^^

Jaja, dags att gå och lägga sig tror jag, handleden gör ont, ölen gör mig sömnig och jag tänkte titta på ett avsnitt Top Model och läsa lite innan jag faller till sömns. Godnatt, vänner :)

1 svar på ”Death whispered a lullaby

  1. Jag minns när du sa nättras till mig första gången, det är ett sånt sött ord, jag måste använda det mer!

Kommentarer är stängda.