Regn!

Mitt smink från My Pretty Zombie Costmetics har inte skickats än men jag är så himla peppad på att få hem det :D Den här gången är det mest en massa weird neutrals jag beställde, sådana där man kan ha på jobbet utan att vara för mycket sminkad = bra grej. så ja. Peppen är hög på att få hem detta framöver <3 Meanwhile: beställde ett par grejer från ett otroligt billigt (och därmed förmodligen dåligt) märke häromdagen som borde levereras imorgon, så jag får pilla på det så länge.

Det spöregnar ute, vilket jag har noll problem med. Gick hit i regnet, kommer att gå hem i regnet: jag får ta på mig torra kläder när jag kommer hem. Har en tvättid i eftermiddag som jag överväger att överge/boka om, för jag känner att jag hellre skulle pyssla hemma än springa ner på gården ett par omgångar… Vi får se. Jag skall pilla på bokningstavlan när jag kommer hem sedan, se vad jag har för alternativ. Eftersom min fotled bråkat i veckan har jag inte så mycket kläder att tvätta som jag hade förutsett, så det känns som att jag hellre skall ta en tid nästa vecka.

Kommer nog att ta en semesterdag nästa fredag — vi skall fara till Söderköping för att besöka Söderköpings Gästabud och sova två nätter på hotell, så jag tänker att jag måste ju ändå försöka tömma slut på mina semesterdagar eftersom företaget vill att jag försöker göra mig av med mina sparade dagar, så might as well vara ledig. Ta lite sovmorgon, pula hemma, kanske tillaga någon form av lunch vi kan stanna och äta på vägen ifall vädret tillåter <3

Ni känner mig; ni vet ju att jag VERKLIGEN gillar den här regniga, blåsiga hösten. Extra mycket så länge jag inte behöver vara ute i vädret, men även när jag promenerar i det så länge jag inte behöver bli blöt om fötterna. Köpte nya skor på Engelsons i början av månaden och de är väldigt vattentäta så så länge jag inte får skavsår av dem (hänt 1 gång) så skall jag nog kunna hålla fötterna torra i höst :D

Nu fastnade jag i att kolla på saker att sätta på min önskelista till jul eftersom Johan frågade, så jag avrundar här helt enkelt :)

ha en fin helg!