Igång igen

Jag sprang imorse! Återgick till W3-schemat, jag har inte sprungit på över två veckor så jag behöver mjukstarta lite igen. Jag har inte bråttom (försöker väl mest övertala mig själv), det får ta den tid det tar.

Fredag! Jag har 40 minuter kvar av arbetsdagen och sedan rör jag mig hemåt. Johans födelsedagspresent som jag beställde i februari har kommit, så skall plocka den på hemvägen. Sedan äta lite lunch, göra mig i ordning inför kvällens festligheter och liksom …andas.

I helgen skall jag försöka bli klar med partykaftanen; längden behöver justeras eftersom våderna är lite olika långa, men Johan skall hjälpa mig så blir det bra sedan. Så jag skall fålla nederkanten (tar väl någon timme) och sedan får Johan ta vid och fästa sidenet vid den så är den KLAR sedan. OMG! Sedan skall jag bara ehhh sy två särkar, varav jag behöver lösa toille till den ena och tydligen en halv toille till den andra för av oklar anledning har jag bara toille för överdelen. Höftade jag underdelen av den sistgång? Eller har jag tappat bort väldigt specifika toilledelar? Allt är oklart. Missa inte den rafflande fortsättningen på detta drama!

Nu blir det Summoning fram tills jag slutar. Skall rengöra kaffemaskinen och kasta ett allmänt öga här innan jag går.

Hepp!