Tusen och en sak

det har varit en DAG. Så här upptagen har jag inte varit på en torsdag på evigheter? Det är awesome! Noll klag! Bortsett från att jag är lite trött nu pga har haft jättemycket att göra lol. Jag har haft möte, pratat i telefon med Lisbeth ett par gånger, pratat med Björn, gått igenom en massa listor, försökt jobba vidare med min receptionsguide som skall ut till alla skolor, löst ett par olika problem, tagit en promenad, andats? Så mycket. Nu är det lugnt, dock. Och om 45 minuter går jag hem. Ikväll: Tvättid. Hepp.

Det finns någon form av halvklar plan på att jag skall springa imorgon bitti? Jag behöver dock verkligen få med mig alla träningskläder hem från jobbet som hamnade här efter att jag gymmade i tisdags — om inte annat så behöver de komma med i kvällens tvätt — och ughhhh jag vill mest bara sätta mig och kolla på Youtube och inte göra så mycket annat lol

Men imorgon är det sommarfest på kvällen och jag är som sagt stressad och har lite ångest inför det men jag hoppas att det blir bra och att folk kommer att ha kul och att ingen klagar osv. Det är så mycket känslor och saker att släpa på emellanåt, i denna lilla kropp, och ibland känns det som att det blir för mycket. Jag har semester om fyra veckor och jag är stressad över det, men det kanske blir bra med lite ledighet ändå? Få slappna av lite, kanske återhämta sig lite, komma tillbaka och vara pigg och glad eller något jag vet inte?

Jag skall lägga in en betalning och ta typ femton screenshots medan jag gör det, sedan är nog klockan dags att röra sig hemåt. Imorgon har jag en lista på typ 30 elever jag skall gå igenom och peta på av olika anledningar, så jag har att roa mig då också.

Allt blir bra allt blir bra