That aged poorly…

Så ehh… Ja. Efter att jag postade igår, en och en halv timme senare typ? — så fick jag mail från mitt gym att de har gått i konkurs och stänger med omedelbar verkan. Så det blir inget mer. Det är slut med gymmandet, nu. Jag var där en gång — och har idag ont i hela kroppen — under det här nya gymkortet jag alltså skaffade FÖR EN VECKA SEDAN och nu blir det inget mer. Trött, sur, opepp. Har pratat med PTn och vi har makulerat fakturan för de kommande passen; kalldusch för honom också, han fick ju själv igår veta att han står utan arbetsplats liksom.

Så ja, jo. Det blev väldigt snopet, detta. Jag är nu back mitt friskvårdsbidrag och har inte direkt möjlighet att skaffa ett annat gymmedlemskap. Fördelen med det här gymmet var att det inte är ett kedjegym och att det ligger så nära hemma, så yeah… Ugh. Bara trött. Jag var så väldigt pepp igår.

Pinchos gick bra, men maten är ju verkligen undermålig. Vi får se ifall hon vill dit nästa år också, det är ju för hennes skull vi äter där. En gång om året kan man ju ställa upp på :) Av mina fyra rätter var det en som var bra, lol.

Idag är det sol och lite varmare ute, så nu är det nästan lite sommar i luften igen. Jag får låta den här träningsvärken gå över och komma igång med löpningen igen sedan, typ på fredag före jobbet. På fredag har vi sommarfest! Alla är pepp, jag är avvaktande. Trött på det mesta just nu, känns det som. Får se ifall jag kan sy lite i helgen så att jag får lite jobbat med det också, jag sydde ju inget alls förra helgen eftersom jag mest bara städade, socialiserade och var bakis.

Nåväl. Ni får hålla tummarna att det kanske kan lösa sig med friskvårdsbidraget. Jag räknar inte med att få ett öre, men det hade varit väldigt fint om det gick, såklart. Då får vi kika på en alternativ lösning på detta.

Ha det bra!