Goth Boss

Det är WORLD GOTH DAY och jag kör någon form av kombinerad sommar- och corporate goth look för det är nästan trettio grader ute och jag är på jobbet.

Johan skall på AW ikväll och lite spontant blev det bestämt en bluppupp i Olskroken så det blir banne mig en öl eller två på lokal för mig också! Det var först snack om imorgon vilket hade gått men idag var klart bättre så hurra, hurra. Jag är ju till och med semisnygg idag i och med world goth day så är lite mer presentabel än vanligt :D

Jag sprang imorse och det gick bra. Nu är jag osäker på hur jag skall gå vidare med träningen? Men jag tänker att jag kanske kör de här vecka fyra-passen 1-2 gånger till innan jag ger mig på vecka fem, för jag har ju inte bråttom och sätter reglerna själv för detta. Allt jag vill är ju att kunna springa, så vore dumt att slita mig för snabbt bara för att jag har någon form av idiotprestige i huvudet kring det.

SItter i Majorna och jobbar på, hittills har det varit lite teknisk support för Lisbeth som har haft problem med telefonväxeln och annars har jag mest gått igenom lite listor och försökt få rätsida på lektionssaldon osv osv. Kul osv.

Igår fick jag prata med brorsdöttrarna på video och de verkar lika taggade som jag på att vi skall ses på fredag! :D Jag hoppas att jag är lite piggare då; idag är jag full av GÄSP för att någon — inga namn nämnda! — snodde mitt täcke i natt så att jag blev sur (och kall) och sedan kunde jag inte somna om ordentligt. Tror jag slumrade lite på slutet innan larmet ringde men jag är fan inte säker. Mängden POLLEN ute hjälper heller inte, jag nyser och snörvlar och det tar också en massa kraft. Hurra för våren!

(det är dock väldigt, väldigt fint ute och det doftar blommor och det tycker jag jättemycket om) 

Jag tog en liten promenad på lunchen här förut och kastade ett öga på lite olika second-handbutiker för vi skall på kråkfest om två veckor och då skall man ha med något silvrigt tingeltangel men jag tror att Majornas secondhand-butiker är lite för dyra för detta ändamål lol. Jag hade behövt hinna inom typ Reningsborg eller liknande, men får kika på det nästa helg :) DET FINNS ÄNNU TID. Kanske jag till och med har något liggande hemma — det är en tramsig sidodetalj och inget livsviktigt, men jag är ju ändå en sucker för teman såååå ^^

Righters. Jag har ett par timmar kvar av dagen; 90 minuter tills jag far tillbaka till Olskroken härifrån och sedan blir det som sagt ÖL med vänner och det ser jag fram emot :D Det här med internetkompisar man kan socialisera med irl emellanåt? Mycket fin grej. i like!

HA EN BRA DAG HEJ