Skyfall

Det kommer inte att bli något långt och spexigt inlägg idag. Jag är trött och det är en halvtimme kvar av arbetsdagen så det här är mest ett sådant där håll-igång-med-bloggen-inlägg som dyker upp då och då.

Det blev ju som sagt en liten spontan bluppupp igår kväll! På Ostindiska. Väldigt trevligt <3 Det blev tre öl och sedan kom Johan inom på hemvägen från sin AW så att vi hade sällskap hem. Hemma såg vi ett avsnitt av X-Files, jag flobbade ostbågar och sedan gick jag och lade mig och somnade, och verkar ha sovit gott natten genom? Whaaat. Vad hände där :D

Det spöregnar ute. Det gjorde det inte förut, det kom igång för ett par timmar sedan och kommer i omgångar. Nyss åskade det så att det skrällade i väggarna, nu är det bara JESUS FUCKUS VILKET REGN och jag hoppas att det chillar lite tills jag skall hem för ehhh jag kommer att bli genomblöt sekunden jag går utför dörren här. Men jag uppskattar det! Temperaturen sjunker lite, och naturen behöver väta. Ikväll blir det bara lugn och ro hemma med Johan, vi ser nog färdigt säsong tre av X-Files och sedan skall jag packa inför min tripp till Zzucken imorgon. Jag får INTE glömma presenterna till småtjejerna!

Mm. Imorgon bitti skall jag springa, på söndag eftermiddag skall jag färga håret.

Vi hörs imorgon! :P