Gnällministeriet

Jag är verkligen inte ett fan av den här värmen, alltså. Jag gillar LAGOM varmt. Jag vill inte bli klibbig och varm och svettig, det är oävet och alltså, nej tack. ”ah men du klagar när det är kallt också!” ja, det har jag också rätt till. Man måste inte välja det ena eller det andra; jag gillar lagom temperaturer. Det får man lov till.

Tisdag, och ikväll har jag tvättid. Jag kommer att glömma bort det, så jag har satt ett larm i telefonen because S-M-R-T. Imorgon är det World Goth Day. Det lär jag också glömma bort? Jag kan inte gå full goth på jobbet (kan och kan; jag vill inte) men något lite mörkare kring ögonen och öhh mitt sedvanliga svarta kan ju räcka. Jag får se ifall jag kan gräva fram något av mina coporate goth ur garderoben hemma ikväll OM JAG KOMMER IHÅG. Borde jag sätta ett larm för detta också?

(larm är ställt)

Jag köpte hålfotsinlägg för att se ifall det hjälper och det gör det; jag får bra support i hålfötterna och har ingen stor sula som trycker upp fotryggen i taket på skon MEN jag fattar inte riktigt hur de fungerar, hur de skall sitta? Igår hade de lite lim på sig och satt någorlunda på plats där jag ville ha dem i skon, men nu är limmet avskavt och jag får inte riktigt till det. Ligger de löst i skon flyttar de runt lite, så jag har kört ner dem i strumporna men de rör sig där också, bortsett från att de också klibbar fast vid mina fötter vilket jag OGILLAR. Jag får efterforska lite och se ifall jag kan få någon klarhet i hur jag skall tänka för med de här små inläggen kan jag ju plötsligt ha stöttning i typ alla mina skor istället för 1-2 par som har lite extra utrymme och det öppnar jag sannerligen dörrar (och håller plånboken stängd).

Jag kom på att jag ju skulle färga håret i helgen som kommer eftersom det börjar bli lite väl mycket utväxt nu, men det får jag göra på söndag i så fall (eftersom jag är i Vrigstad fre-sön, kommer hem söndag eftermiddag). Det är lite märkligt hur mycket det ändå påverkar självbilden, så fort det börjar komma lite för mycket utväxt så fallerar jag direkt i mina egna ögon. Folk runt omkring bedyrar att de ingen skillnad ser, men för mig är det ju så otroligt tydligt. Är jag lika ful alltid för alla andra, eller vad är grejen :P

Imorgon bitti skall jag springa och därefter försöka ta någon form av beslut inför fredagsmorgonens springtur. Bussen till Jönköping går relativt tidigt så jag behöver börja tidigt på fredag, men jag kommer att hinna springa på morgonen där ändå — precis som jag hann springa igår morse och hinner springa imorgon bitti. Men skall jag fortsätta köra vecka 4-passen 1-3 gånger till, eller skall jag våga mig på vecka 5? UGH. Jag vet inte. Det kanske går jättebra. Värmen påverkar ju, dock. Jag blir seg och svullen av detta. Folk som tycker att jag klagar för mycket på värmen är kanske folk som själva inte blir svullna och får ont i kroppen när det är för varmt ute? För leder och muskler värker och jag blir på dåligt humör av det.

Hmm. Ja. Jag har inte bösmycket tvätt så blir bara en omgång ikväll och sedan hänger jag det mest troligt på tork i lägenheten så att jag slipper springa upp och ner i trapporna mer än jag måste. Jag är — efter lunchens promenad — redan på 13k steg idag så jag behöver inte hetsa ikväll för att få fler steg. Det blev 15k+ igår och det blir 15k+ idag (i och med min kommande promenad hem efter jobbet sedan) så ja. Det går bra nu? :)

ha en fin dag!