Oviktigt


Idag är allt grått. Mellan varven snöar det, men annars är allt bara …grått. Igår var så himla soligt och fint! Det är Johans födelsedag så det känns taskigt att det skall vara såhär trist väder.

Jag har i alla fall varit på torget och köpt middag till ikväll, så vi skall nog lyckas fira honom lite ändå. Det blir bubbel, det blir tvårätters och det blir BRA. Lite bubbel, lite dokumentär om Nordirland, lite X-Files.

Det är torsdag! Vi har handledarkurs om ~2,5 timmar och sedan är det mest bara att sitta av tiden fram till 18 när jag trallar hemåt. Hade velat ta vagnen hem pga har saker att bära på efter min lilla runda på torget; behöver dock ~2000 steg till idag så frågan är om jag skall gå runt runt i lokalen en stund eller om det liksom är weird. Det mesta jag gör ÄR weird, så öh det är ju inte nödvändigtvis ett problem mennnnnn.

Right. Det här inlägget har jag försökt skriva nu i typ fyra timmars tid, så jag ger upp nu och trycker PUBLICERA för det kommer nog inget mer vettigt ur detta. Ett långsamt, oviktigt mellaninlägg. Kanske har jag mer spännande saker att skriva om imorgon, vem vet.

Ha en fin kväll! :)