Töntfejs

Klockan är bara halv elva men jag är fan svinhungrig?? Orimligt. Skall jag äta en jättetidig lunch och lösa någon form av fika sedan, eller skall jag bara suck it up och försöka stå ut en timme eller två till? I vanliga fall har jag ju alltså lunch vid 12:30 och ehhhh ja. Wow. Varför är jag så hungrig?

Ute skiner solen för fullt men det kom också helt random SNÖ igår, så vi får se ifall det smälter bort under dagen. Det är dags att det skall vara varmt (nåväl) på lördag och då tänkte ju jag och Johan sticka ut och fiska, så det får gärna inte vara minusgrader och snålblåst då. Jag har köpt nya drag OCH en ny fiskeväska så jag är ju sådär omåttligt taggad på att få komma ut och testa mina nya fiskeförhoppningar. Mwhiiiii.

Onsdag, men det känns ju som en tisdag eftersom det igår kändes som måndag eftersom vi var lediga i måndags pga annandag påsk. Man blir ju knäpp i veckan, ibland. Imorgon fyller Johan år! Bara 39 den här gången, men nästa år – då djävlar! Han vet ju redan vad han får i fyrtioårspresent av mig, så jag håller honom gisslan fram tills dess haha :D Gör han slut så får han betala själv eller inte få grejen :3 (det låter ju jättehemskt lol)

Sitter i Majorna idag. Bitte har sin bil på verkstaden hela dagen så jag satte henne i min reception så får jag lite kvalitetstid på min andra skola. Jag har en lista med grejer jag skall pilla på idag, så jag hoppas att det skall kunna bli lite produktivt detta :D Vi får se hur mycket Lisbeth behöver eventuell hjälp med när hon kommer in om tjugo minuter, dock. Jag skall se ifall jag kan hitta lite videoguider för saker som folk frågar mig om som jag VET är genomförbara men jag inte har en aning om hur man gör, så att jag kan börja ge mina elever lite bättre svar/hjälp med sådant. So far är migreringen mest bara väldigt stort besvär, och inte alls så smidig och bra som jag hade velat. Det är vad det är.

Just nu är magen mindre i uppror så jag skall försöka hålla ut lite till innan jag proppar lunch. Fika blir det nog sedan oavsett, Lisbeth uppskattar att vi tar en bulle ihop.

Right-oh. Ha en fin dag och bli inte påkörd av en spårvagn som jag nästan blev förut!