Ett par resultat

Ja, nu är jag ju 40. Det blev jag för snart en vecka sedan, wooo. Jag har sedan dess varit hos optikern och fått reda på att min närsyn blivit markant sämre sedan jag var där för ett år sedan, så ehh det var ju kul. Vi skall testa starkare glas i modellen ”ungdomsprogressiva”, om det inte fungerar blir det riktiga gubb-progressiva. Hurra för ålderdomen!

Fick svar från pattklämmet och det var NEGATIVT på det bra sättet; ”ingen bröstcancer upptäcktes vid testtillfället” eller något sådant där snajdigt. Jag tyckte att det kom så himla fort, men samtidigt så ringer de väl ifall de upptäcker dåligheter så jag får nog bara kamma mig lite där. KALMERA MIG, som man säger.

Påsken kom och gick, vi var i Blekinge och kom hem i söndags kväll. Igår blev det en heldag hemma med plock, städ och pyssel — jag fick väskbyglar av Johan i födelsedagspresent så jag sydde färdigt min lilla vikingaväska igår och blev NÖJD. Nu skall jag bara justera längden på min nya hängselklänning och sätta stroppar på den så är den också klart, så att jag kan sätta tänderna i partykaftanen som jag redan har bestämt mig för att jag hatar. Jag har någon tanke på att få Eva att hjälpa mig fixa toile, vi får se om hon har tid och ork med detta. Jag hatar toile, mest för att det verkligen är en sådan där grej som är så basic att jag överkomplicerar den till dödsdagar och får ångest över hur korkad jag är som inte fattar hur enkelt det är, typ. Bra grej. Idiothjärna.

Men ja. 40 so far: Sämre syn, bra bröst. Det är väl helt okej, ändå :)

Ha en fin kväll!